Fürdőszoba felújítás tervezés Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 54 lakberendező közül! Korrekt fürdőszoba felújítás tervezés árak — 3100-5900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 lakberendező most online

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Tihamer

Tihamer

A környeken vagyok.

Katalin

Katalin

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fürdőszoba felújítás tervezés Kecskeméten?

3100 - 5900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Egyedi bútorok. Renderelés. Kamerák beállítása. 24 órán belül ajánlat. Világítás beállítása.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, mindenre kiterjedő ügyintézés.

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával. A Kübertől. Nobilia konyha. Prémium minőségű konyha.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  10000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Egy másik szerviznek 7 óra alatt nem sikerült rájönni h mi a baja az autónak, ők nettó 5 perc alatt megmondták, innentől mindennel hozzájuk viszem az autót, eddig mindent szuperül gyorsan megcsináltak, nekem Ti vagytok a legjobbak! 10/10

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Otthontámogatás ügyintézésnél szakmai felügyeletet biztosítunk a munkákra és számlákra. Garanciát vállalunk az igénylés sikerességére. Teljes körű ügyintézést vállalunk. Teljes körű ügyintézés. Díjmentes előminősítés. Szakmai felügyelet. Közérthető feltételek.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  9600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, jó ügyintézés. Perfekt.

Fő profilom a térszervezés, átalakítási és koncepciótervek készítése. Ezt kiegészítendő vállalom a kiviteli terveket is (bontási-falazási, szárazépítészeti, elektromos, burkolási...), illetve azok megvalósítását felügyelem. Ha csak konzultációra van szüksége, 16 éves tapasztalatommal állok rendelkezésére.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  10400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Amit kértem azt megcsináltàk,rövid időn belül!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező fürdőszoba felújítás tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba felújítás tervezés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a fürdőszoba felújítás tervezés átlagos díja 2200 - 4200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Kecskeméten?

Jelenleg 47 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával kereshető meg: fürdőszoba felújítás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

A jó lakberendező pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: lakberendező?

Ha egy megfelelő lakberendező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fürdőszoba felújítás tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas