Lakás átalakítás tervezés Kecskemét területén!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 53 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 600-1200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 lakberendező most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Tihamer

Tihamer

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Kecskeméten?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Akár 24 hét alatt kulcsrakész családi házat tervezünk és építünk önnek. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Magas minőségű családi házak építése, az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva! Okos családi házak. családi ház kulcsrakészen. Ház építés garanciával.

 • Lakás átalakítás tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkájukat jól elvégzik, de az áraik igen magasak.

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök. Energia megtakarítás, kényelem és biztonság.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,hozzáértő,udvarias szerelő.Szombaton is dolgozik. Ajánlom mindenkinek!!Ha szükségem lesz rá,csak hozzá megyek máskor is!!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Bútorok szerkesztése. Egyedi ajánlatkérés. Akár 24 órán belül. Gyönyörű otthon. Kamerák beállítása.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívüli kiszolgálásban volt részem. Gyors, megfizethető és profi szerelők. A recepciós hölgy kivételesen kedves, segítőkész volt. Találtam végre egy megbízható szervízt.

Ta Ja
2 éve

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben! Elsőrangú design. Eredetiség. Biztos stílusérzék. Szolgáltatások: Online konzultáció, Belsőépítészeti tervezés.

 • Lakás átalakítás tervezés

  10100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Éves szerviz és vizsgáztatás is flottul zajlott, korrekt hely.

Lakberendező, feng shui tanácsadó és kínai asztrológus vagyok. Legjobb tudásom szerint segítek mindenkinek.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Összetett hibával vittem hozzájuk az autómat, nem biztattak semmi jóval. De...! Szuper gyorsan kész lettek és nagyon korrekt áron! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a lakás átalakítás tervezés átlagára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Kecskeméten a lakás átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod ha szükséged van erre: lakás átalakítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lakberendező segítségét?

Egy jó lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas