Családi ház tervezés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 54 építészmérnök közül, 2100-3900 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a családi ház tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 építészmérnök most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a családi ház tervezés Kecskeméten?

2100 - 3900 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Design és burkolás specialista. Ingyenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben.

 • Családi ház tervezés

  8700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A letört tükröm 10 perc alatt megcsinálták, és szebb,mint új korában. :-) Nagyon kedvesek és gyors munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm

Belső terek kialakításában, egyedi elemek legyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi bútorok gyártása, belső terek teljes körű felújítása. Minőség. Megbízhatóság.

 • Családi ház tervezés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható!

Belsőépítészet mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid határidő, garancia, megbízhatóság, precizitás!

 • Családi ház tervezés

  9600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörűek lettek a lámpáim.Minden a megbeszéltek szerint volt.Köszönöm szépen a munkájukat!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes...

 • Családi ház tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Keresse fel.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Budapesti irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Családi ház tervezés

  10600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a családi ház tervezés átlagos díja 2100 - 3900 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Kecskeméten?

Jelenleg 39 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: családi ház tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a családi ház tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: családi ház tervezés?

A családi ház tervezés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas