Ház átalakítás tervezés Kecskemét területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 68 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 3000-5600 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Kecskeméten?

3000 - 5600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Belsőépítész szakértőt keres? Forduljon hozzánk, vágjunk bele. Lakberendező.

 • Ház átalakítás tervezés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, ügyfél szolgálat excelent, ajánlom!

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezzük meg elképzelésed. Kérd ajánlatunkat formatervezésre! Még több infót szeretnél? Szolgáltatások: Formatervezés, Prototípus gyártás, Sorozatgyártás, Marketing kommunikáció.

 • Ház átalakítás tervezés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

dr. S.
dr. S. 6044 Kecskemét Online

Tervezéstől és előkészítéstől a tereprendezésig teljeskörű medence építés rövid határidővel, hívjon most! Kerti medence építés rövid határidővel, ingyenes felméréssel és árajánlattal. Hívjon most! Tapasztalt szakemberek. Medence néhány nap alatt. Ingyenes árajánlat. Gépészeti szerelés.

 • Ház átalakítás tervezés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez.

 • Ház átalakítás tervezés

  11800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt cég, a fékemet javították, határidőt teljesítették, barátságos csapat, ajánlom mindenkinek!

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz...

 • Ház átalakítás tervezés

  8700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Elég drága és ahhoz képest megbízhatatlan szerviz. Nem igazán foglalkoznak az ügyfél igényekkel, panaszokkal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a ház átalakítás tervezés átlagos díja 3500 - 6600 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Kecskeméten a ház átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 53 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Kecskeméten?

Jelenleg 41 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal kereshető meg: ház átalakítás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a ház átalakítás tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas