Alaprajz tervezés Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 64 építészmérnök közül, 3800-7100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Kecskeméten?

3800 - 7100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Egyedi bútorok. Renderelés. Kamerák beállítása. 24 órán belül ajánlat. Világítás beállítása.

 • Alaprajz tervezés

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, mindenre kiterjedő ügyintézés.

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával. A Kübertől. Nobilia konyha. Prémium minőségű konyha.

 • Alaprajz tervezés

  10000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Egy másik szerviznek 7 óra alatt nem sikerült rájönni h mi a baja az autónak, ők nettó 5 perc alatt megmondták, innentől mindennel hozzájuk viszem az autót, eddig mindent szuperül gyorsan megcsináltak, nekem Ti vagytok a legjobbak! 10/10

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés.

 • Alaprajz tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Otthontámogatás ügyintézésnél szakmai felügyeletet biztosítunk a munkákra és számlákra. Garanciát vállalunk az igénylés sikerességére. Teljes körű ügyintézést vállalunk. Teljes körű ügyintézés. Díjmentes előminősítés. Szakmai felügyelet. Közérthető feltételek.

 • Alaprajz tervezés

  9600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, jó ügyintézés. Perfekt.

Fő profilom a térszervezés, átalakítási és koncepciótervek készítése. Ezt kiegészítendő vállalom a kiviteli terveket is (bontási-falazási, szárazépítészeti, elektromos, burkolási...), illetve azok megvalósítását felügyelem. Ha csak konzultációra van szüksége, 16 éves tapasztalatommal állok rendelkezésére.

 • Alaprajz tervezés

  10400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Amit kértem azt megcsináltàk,rövid időn belül!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az alaprajz tervezés átlagos ára 3800 - 7200 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Kecskeméten az alaprajz tervezés szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával bízható meg bátran: alaprajz tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas