Tető tervezés Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 71 építészmérnök közül, 9000-17000 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a tető tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Katalin

Katalin

erdekel.

Mennyibe kerül a tető tervezés Kecskeméten?

9000 - 17000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakberendező, feng shui tanácsadó és kínai asztrológus vagyok. Legjobb tudásom szerint segítek mindenkinek.

 • Tető tervezés

  8400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Összetett hibával vittem hozzájuk az autómat, nem biztattak semmi jóval. De...! Szuper gyorsan kész lettek és nagyon korrekt áron! Ajánlom!

Akár 24 hét alatt kulcsrakész családi házat tervezünk és építünk önnek. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Magas minőségű családi házak építése, az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva! Okos családi házak. családi ház kulcsrakészen. Ház építés garanciával.

 • Tető tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkájukat jól elvégzik, de az áraik igen magasak.

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök. Energia megtakarítás, kényelem és biztonság.

 • Tető tervezés

  8200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,hozzáértő,udvarias szerelő.Szombaton is dolgozik. Ajánlom mindenkinek!!Ha szükségem lesz rá,csak hozzá megyek máskor is!!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Bútorok szerkesztése. Egyedi ajánlatkérés. Akár 24 órán belül. Gyönyörű otthon. Kamerák beállítása.

 • Tető tervezés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívüli kiszolgálásban volt részem. Gyors, megfizethető és profi szerelők. A recepciós hölgy kivételesen kedves, segítőkész volt. Találtam végre egy megbízható szervízt.

Ta Ja
2 éve

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben! Elsőrangú design. Eredetiség. Biztos stílusérzék. Szolgáltatások: Online konzultáció, Belsőépítészeti tervezés.

 • Tető tervezés

  10100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Éves szerviz és vizsgáztatás is flottul zajlott, korrekt hely.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök tető tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető tervezés: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a tető tervezés átlagos díja 6200 - 11600 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Kecskeméten a tető tervezés szolgáltatáshoz már 55 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod ha erre van szükséged: tető tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a tető tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha egy megbízható építészmérnök segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tető tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas