Ház bővítés tervezés Kecskemét területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 69 építészmérnök közül, 49400-92700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a ház bővítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 építészmérnök most online

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a ház bővítés tervezés Kecskeméten?

49400 - 92700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Design és burkolás specialista. Ingyenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben.

 • Ház bővítés tervezés

  8700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A letört tükröm 10 perc alatt megcsinálták, és szebb,mint új korában. :-) Nagyon kedvesek és gyors munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm

Belső terek kialakításában, egyedi elemek legyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi bútorok gyártása, belső terek teljes körű felújítása. Minőség. Megbízhatóság.

 • Ház bővítés tervezés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható!

Belsőépítészet mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő gyártása. Rövid határidő, garancia, megbízhatóság, precizitás!

 • Ház bővítés tervezés

  9600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörűek lettek a lámpáim.Minden a megbeszéltek szerint volt.Köszönöm szépen a munkájukat!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes...

 • Ház bővítés tervezés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Keresse fel.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Budapesti irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Ház bővítés tervezés

  10600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház bővítés tervezés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház bővítés tervezés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a ház bővítés tervezés átlagos díja 39100 - 73400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Kecskeméten?

Most 44 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: ház bővítés tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: ház bővítés tervezés?

A ház bővítés tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas