Mosdó szerelés Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó szerelés? Keresel megbízható szakembert Kecskeméten? Ne keresgélj tovább, mert mi vagyunk az ideális választás! Profi csapatunk segítségével nem csak gyorsan és hatékonyan javítjuk meg mosdódat, de garantáljuk a minőséget és a megfizethető árakat is. Az árak változóak lehetnek az esetleges javítási munkák és az alkatrészek függvényében. De ne aggódj, a mi célunk az, hogy elégedetten távozz tőlünk, ezért mindenkor a legjobb ajánlatot kínáljuk. Hívd most a szolgáltatásunkat és élvezd a tiszta és működő mosdót!

10 szakember szükséges a mosdó szereléséhez most online

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdók szereléséhez Kecskeméten!

Kádak, zuhanytálcák felújítása 20/9262-060, 70/389-6277

  • Mosdó szerelés

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nem riadnak meg semmitől 😉!

Pál
2 éve

Süllyesztett mosdókagylók hatalmas választéka Magyarország legnagyobb bútorkeresőjén. Gyönyörű otthonról álmodsz? Nálunk mindent megtalálsz álmaid otthonához. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Mosdó szerelés

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Előre egyeztetett időpontban két órát vártam rájuk. Az első órában még a forgalomra fogták, majd annyi nem volt bennük, hogy lemondják vagy szóljanak, hogy mégsem jönnek. Én több mint egy órát utaztam oda, majd vissza, így egy fél napomat vették el. Emiatt senkinek nem tudom ajánlani őket!

Levente
2 éve

Jakuzzik, Grillek, kerti bútorok és kiegészítők egy helyen. Elképesztő ajánlatokkal várjuk. Minőségi termékek, modern stílus, nagy választék. Kérdezzen Profi szakértőinktől!

  • Mosdó szerelés

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Villámgyors, korrekt, normális áron(a gyorsaságot persze meg kell fizetni de ez rendben van).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert mosdó szereléshez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai várnak rád INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember szükséges a mosdó szereléséhez, mosdó szerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelepét?

A mosdó csaptelepének cseréje során fontos, hogy először is zárjuk el a vízcsapot. Ezután távolítsuk el a régi csaptelepet, és helyezzük fel az újat. Javasolt csaptelepek közé tartozik a Grohe Eurostyle, amely ára 20-30 ezer forint körül mozog. Azonban fontos, hogy a csaptelep mérete megfeleljen a mosdó méretének és a meglévő csővezetéknek. Amennyiben nem vagy biztos az eljárásban, javasolt szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végezheti el a mosdó szerelési hibák javítását?

Az esetek nagy részében a mosdó szerelési hibáinak javítását a szakember végzi, aki tapasztalt és jártas a szakmában, ilyen szakemberek például a Víz- és Gázszolgáltatók vagy akár a Vízszerelő Javító Szolgálat. Általában az árak változóak, de átlagosan a szolgáltatások díja 10 000-20 000 forint közötti. Azonban ha csak egy kis dugulásról van szó a mosdóban, azt otthon is el lehet végezni a megfelelő szerszámokkal és ismeretekkel.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik mosdó szerelési mód a legbiztonságosabb?

Az legbiztonságosabb mosdó szerelési mód a két ponton történő rögzítés, amely általában tartalmazza a falba mélyen belefúrt erősítő rudakat és különleges rögzítő anyagokat. Az ilyen típusú szerelés általában drágábban kerül, mint más formák, azonban emellett biztosítja, hogy a mosdó biztonságosan rögzüljön és ne mozogjon használat közben sem. Általánosságban elmondható, hogy a biztonság érdekében fontos, hogy engedélyezett szakember végezze el a mosdó szerelését.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes beépített mosdóval rendelkező csaptelepet cserélni?

A beépített mosdóval rendelkező csaptelepet akkor érdemes cserélni, ha meghibásodik vagy elavult lesz a kialakítása és funkcionalitása. Az árak változóak lehetnek a termék típusától és minőségétől függően. Ajánlott javaslatom az, hogy évente ellenőrizze a csaptelepet és ha bármilyen probléma jelentkezik, haladéktalanul cserélje ki.

Olvas