Mosdó csere Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréltesse ki mosdóját profi szakemberrel Kecskeméten! Az új mosdó nemcsak megújítja fürdőszobáját, de növeli ingatlanja értékét is. A szolgáltatásunk garantáltan magas minőségű és versenyképes áron érhető el. Az ár a mosdó típusától, méretétől és a munka nehézségétől függ. Az árak 10 000 és 40 000 forint között mozognak. Ne habozzon, hívja szakértőinket, és élvezze az új mosdó nyújtotta komfortot!

11 szakember most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Bálint

Bálint

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kecskeméten!

Fürdőszobák teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók, szigetelések felújítása.

  • Mosdó csere

    5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Végtelenül korrekt

Magyarország több pontján: Jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók. Kérje szakértők segítségét és találja meg álmai masszázsmedencéjét! Amerikai...

  • Mosdó csere

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megérkezett az úr a lakásomhoz. Kevés idő alatt és praktikusan végezte el a munkáját, az ár nem volt magas. Munka végeztével kitakarította az eldugult helyíséget, tudom ajánlani.

Ödön
2 éve

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját, és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába, és akár 1 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin.

  • Mosdó csere

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors mosógép cserét/ bekötést. Ajánlom mindenkinek!

Szilárd
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó csere közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás, kerámia vagy rozsdamentes acélból készült mosdókagyló?

Mindkét anyagból készült mosdókagylók előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. A kerámia mosdókagylók hosszabb élettartammal rendelkeznek és könnyebben tisztíthatók, de elveszítik eredeti színüket és fényüket idővel. A rozsdamentes acél mosdókagylók rugalmasabbak és ellenállóbbak a karcolásokkal és ütésekkel szemben, de drágábbak és nehezebben tisztíthatóak. Az ideális választás attól függ, melyik tulajdonságot tartod a legfontosabbnak. Általánosságban elmondható, hogy ha hosszú távra tervezel, a kerámia mosdókagylót ajánljuk, míg ha az időtáv kevésbé fontos, akkor a rozsdamentes acél mosdókagyló az optimális választás.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végezheti el a mosdókagyló cseréjének hibajavítását?

A mosdókagyló cseréjének hibajavítását a vízszerelő végzi általában. Az árak változóak lehetnek a munka bonyolultsága és az anyagköltség függvényében, átlagosan 25 000-60 000 Ft közötti áron végeznek ilyen munkálatokat. Ajánlott megbízni egy megbízható szakembert a munkálatok elvégzésével, hogy elkerüljük a további problémákat és javítsuk a mosdókagyló hatékonyságát.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a mosdókagyló szifonját?

A mosdókagyló szifonját általában évente egyszer érdemes cserélni, vagy ha tisztítás után már nem tudjuk teljesen megszüntetni a kellemetlen szagokat. Az árak általában 1000-5000 forint között mozognak, attól függően, hogy mekkora a szifon és milyen minőségű anyagból készült. Azonban, ha gyakran előforduló dugulás vagy szagprobléma van, akkor érdemes inkább a vízvezeték-szerelőt hívni, hogy az okot alaposan kiküszöbölje.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdókagyló típus a legellenállóbb a sérülésekkel szemben?

A legellenállóbb mosdókagyló típus a kerámia anyagból készült, melynek ára átlagosan 20 000-40 000 forint között van. A porcelán anyag is tartós lehet, de könnyebben sérül. A műanyag és a rozsdamentes acél kagylók kevésbé ellenállóak és áruk is alacsonyabb, általában 10 000-20 000 forint között van.

Olvas