Teljes körű mosdókagyló felújítás Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel mosdókagylódat könnyedén és gyorsan a mi szolgáltatásunkkal Kecskeméten! Tapasztalt szakembereink garantálják a magas minőséget és az alacsony árakat. Az árak az intervallumban mozognak, attól függően, hogy milyen méretű mosdókagylóról van szó és milyen típusú javítást igényel. Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma és élvezd az újraélesztett mosdókagylód nyújtotta kényelmet és funkcionalitást!

11 szakember, amely felújítja a mosdókagylót most online

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Ákos

Ákos

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik felújítják a mosdókagylókat Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Mosdókagyló felújítás

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

2022.január 3tol Hihetetlen Nyitási kedvezmények.Az ELSŐ vásárlóinknak Ajándék Meglepetés. ÚJ Főhadiszállásunk. Budapesti Bemutatótermünkben Artesian modellek Ajándék meglepetéssel.

  • Mosdókagyló felújítás

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Irracionálisan drága. Nem ajánlom senkinek.

Gyula
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Mosdókagyló felújítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon Jó szakember.

Benjámin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a mosdókagyló felújítást helyi, ellenőrzött szakembereinktől! Kérj ingyenes árajánlatokat percek alatt és válassz a legjobb ajánlatok közül. Rendeld meg most, kötelezettség nélkül!

Egy szakember, amely felújítja a mosdókagylót, mosdókagyló felújítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a különbség a mosdókagyló felújítása és cseréje között a konyhában?

A mosdókagyló felújítása általában olcsóbb és gyorsabb megoldás, amely magában foglalja a kagyló tisztítását, csiszolását és újra festését vagy bevonatolását. A konyhai mosdókagyló cseréje általában drágább és időigényesebb folyamat, amely magában foglalja a régi kagyló eltávolítását, a csövek és a csaptelep cseréjét, valamint az új kagyló beszerelését. Általában a mosdókagyló felújítása általában 10 000-30 000 forintba kerül, míg a konyhai mosdókagyló cseréje általában 30 000-100 000 forintba kerülhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztítsam meg a felújított mosdókagylót?

A felújított mosdókagylót legjobban tisztítószerekkel lehet tisztítani, mint például a Cif Power&Shine Bathroom Spray vagy a Domestos Extended Germ-Kill Spray. A Cif termék ára körülbelül 1200 forint, míg a Domestos ára 1500 forint körül van. Az alkalmazásukhoz kövesse a termékek címkéjén található utasításokat, és használjon kesztyűt és szellőztetést a biztonság érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő vízelvezetés a mosdókagyló felújítása során a burkolatcserével együtt?

A megfelelő vízelvezetés biztosítása fontos a mosdókagyló felújítása során, mivel a burkolatcserével együtt a rosszul elvezetett víz okozhatja a falak és a padló károsodását, valamint a penész és a baktériumok megjelenését. A megfelelő vízelvezető rendszer telepítése általában 10 000-20 000 Ft-ba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztítsam meg a felújított mosdókagylót a burkolatcserével együtt?

A legjobb módja annak, hogy tisztán tartsuk a felújított mosdókagylót a burkolatcserével együtt, az a rendszeres tisztítás. Használjunk enyhe tisztítószert és puha rongyot, hogy ne karcoljuk meg a felületet. Kerüljük az erős savakat és abrazív anyagokat, mivel ezek károsíthatják a felületet. A felújított mosdókagylók ára általában 20 000 és 60 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és milyen méretű.

Olvas