Padlószőnyeg lerakása betonra Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb parkettázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 75 parkettázó közül! Korrekt padlószőnyeg lerakása betonra árak — 1700-3200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 parkettázó most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a padlószőnyeg lerakása betonra Kecskeméten?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Parketta csiszolás 5,500-Ft-tól, komplett parketta felújítás akció. Rengeteg referencia. Megfizethető árak. 20 éves tapasztalat. Professzionális munka. Szolgáltatások: Parketta lerakás, javítás, Parketta felújítás bontás, Parketta bontás. Szolgáltatásaink: laminált padló; gumi padló; műanyag parketta. Parketta csiszolás azonnal

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden munkájuk precízen kivitelezett, igényes és szemet gyönyörködtető. Kreativitásukból adódóan un. "kunsztos" megoldások sem okoznak nekik nehézséget.

Találd ki, csináld meg, rendezd be. Válogass közel 34.000 termék közül a JOY napok alatt! Válogass közel 34.000 termék közül a JOY napok alatt! Országos házhoz szállítás. Ajándékutalvány. Termékfoglalás. Heti akciók. Szezonális termékek. Kutyabarát áruház. Feladatok amiket vállalok: laminált padló falra; laminált padló ragasztó; laminált parketta falra. Az ország teljes területén

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész csapat, remek és gyors kommunikáció

Szép napot, több mind 11 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6900 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2600 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2200 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6100 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5800 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1500 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Irtam neki aztàn meg el sem jött megnézni vagy legalàbb bocs nem vàllalom ez van...Nem korrekt az biztos.

Az ideális padló mindenkinek jár. Vinyl-, fa- vagy laminált padló a Quick-Steptől. Kiváló minőségű vinyl-, fa- és laminált padlók. Amiket vállalok: padló csempe; kőmintás vinyl padló; parketta hézagkitöltő. Laminált padló lerakása olcsón

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A cég marketingje kiemelkedően jó, a teljesítés és a minőség azonban kritikán aluli. Ha még nem dolgozott velük, ne dőljön be a marketing szövegnek és képeknek, mert a valóság csalódás lesz. Egyetlen kritérium alapján adnék ötöst a cégnek és a vezetőjének: ígérgetésből. Abból jeles. Kiegészítés: Rendeltem tőlük, dolgoztam velük, hiába állítják, hogy nem. A FB oldalukra feltett képek java része Pinterestről mentett, szép-szép, csak éppen azokat nem ők csinálták. Elég csak végignézni az értékelők neveit, hogy kiderüljön, a dolgozók és a rokonok is szorgalmasan nyomkodják az 5 csillagot, gondolom enélkül siralmas lenne az értékelés.

Szép napot, több mind 21 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzatkiegyenlítés: 1600 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11900 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6200 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 3000 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2300 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6300 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5600 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

De tisztelt marketinges, dolgoztak nekem. A marketingjük 5*-os, de a kivitelezés csak 1*-ot ért.

Szép napot, több mind 10 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7300 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5400 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 8300 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5800 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2800 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörű, minőségi bútorok és megbízható szolgáltatás. Csak kellemes meglepetések értek, mind a kommunikációt, mind a határidőt és a bútorokat illetően!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó padlószőnyeg lerakása betonra közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlószőnyeg lerakása betonra: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a padlószőnyeg lerakása betonra átlagára 23900 - 44900 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Parkettázók - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Kecskeméten a padlószőnyeg lerakása betonra szolgáltatáshoz már 59 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok parkettázót Kecskeméten?

Most 45 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA BETONRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy parkettázó?

Egy parkettázó a következő feladattal bízható meg bátran: padlószőnyeg lerakása betonra vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi parkettázó segítségét?

Egy jó parkettázó a padlószőnyeg lerakása betonra mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor parkettázót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas