Szauna építés Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szaunaépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szaunaépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szaunépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 68 szaunaépítő közül, 3100-5900 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a szauna építés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 szaunaépítő most online

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszallas.

Mihaly

Mihaly

erdekel.

Mennyibe kerül a szauna építés Kecskeméten?

3100 - 5900 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szaunaépítőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szaunaépítőt!

15+ év szakmai tapasztalattal tető felújítás, szigetelés, bádogos munka, beázások javítása. S.O.S beázás javítást, régi és új tetők részleges és teljes felújítását vállaljuk! Állókorcos tetőfedés. Zsindelyezés. Cserepes lemezfedés. Lapostető szigetelés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Tető javítás és építés, Minőségi alapanyagok, 45+ év szakmai tapasztalat, Pergola Építés, területén üvegcserét vállalunk

 • Szauna építés

  11300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Festést és egy ajtó gipszkartonozását kértük. Pontos tájékoztatást adott előre, pontosan érkezett és dolgozott. Az időközben fellépő változtatásokat is rugalmasan kezelte, majd egy kis festéket is hagyott a munka végén, hogy javíthassuk, ha valahol véletlenül megsérül a fal a későbbiekben. Köszönjük a munkáját!

A leggyorsabb kivitelezés, felfordulás nélkül, 10 év garanciával. Amiket vállalok: Készházak kockázat nélkül, Régi palatető felújítása, 4 éves garanciával, Terasz Betonozás, Kerti faházak, tárolók jó áron

 • Szauna építés

  5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletes kiszolgálás ❗❗

Acél és Alumínium kerítések időtálló színválasztékban, 10 év garanciával.... Hangszigetelés hatékonyan, Támfal építés, Akár 11 hónap alatt elkészül, Vakolat leverés, hőszigetelés, Kerti pavilon alapozás

 • Szauna építés

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó hely!

Az aljzatbetonozás az építkezés egyik legfontosabb lépése. Bízza profikra, és lazítson! Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás. Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma! Amiket vállalok: Homlokzati hőszigetelés 15 éve, Teljeskörű tető építés, Közel 20 év tapasztalat, FIBRAN hőszigetelés, Ajánlat 1 hét alatt

 • Szauna építés

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rendes céges papír a szerződéshez, s hiánytalan adatú pecsét

Üdv.Kimagasló 35-éves épitöipari szakgyakorlattal rendelkezem,dolgoztam Németországban is mint burkoló 3-évig. Minden ami épités hivjon bizalommal,A-Zig.Generálban is. MUNKÁMRA IGÉNYES,PRECIZ,GARANCIÁT VÁLLALOK. Káros szenvedélyektől mentes vagyok.Tiszta ápolt. Szolgáltatásaink: Tervezés, házépítés, fa könnyűszerkezetes ház, Most akár 20%-ot spórolhat, Betonvágás, A-Z-ig mindenben segítünk.

 • Szauna építés

  11300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyors és profi csapat, csak ajánlani tudom!

Akár 1 nap alatt, bontás nélkül. Ismerje meg a fújható szigetelést! Gyorsan, tisztán, garanciával. Akár 1 nap alatt. Meggyőző referenciák. Velünk nincs kockázat! 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező. Szolgáltatások: padlás szigetelés, tetőtér szigetelés. Főbb szolgáltatásaink: Olcsón és Gyorsan., Cserépkályha átrakás, bontás, Kulcsrakész ház akár 12 hónap, Hőszigetelt Kutyaházak, Régi Épületek Felújítása

 • Szauna építés

  11800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt .

Kajb Samu
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szaunaépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szaunaépítő szauna építés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szauna építés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a szauna építés átlagos ára 3000 - 5700 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Kecskeméten a szauna építés szolgáltatáshoz már 56 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szaunaépítőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZAUNA ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok szaunaépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szaunaépítőt megbíznod ha szükséged van erre: szauna építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szaunaépítő?

A jó szaunaépítő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: szaunaépítő?

Ha a legjobb szaunaépítő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szauna építés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas