Térburkolás Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 53 kertépítő közül! Korrekt térburkolás árak: 2300-4400 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 kertépítő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a térburkolás Kecskeméten?

2300 - 4400 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Zöldfelület gondozás korszerű gépekkel, sokrétű eszközökkel, és szakképzett kertészekkel. Erkélyek, szoliterek, üvegtetők és ládák növényzetének szakszerű gondozása.

 • Térburkolás

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt partner

Fakivágás közel 30 éves tapasztalattal. Megbízható cég teljes felelősségvállalással. Ingyenes árajánlat akár még ma, akár online is. Hulladékelszállítással, tuskómarással.

 • Térburkolás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ok

Korszerű géppark, tapasztalt személyzet, mérnöki koordináció! Teljes körű garancia és...

 • Térburkolás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás, profi hozzáértő munkatársak.

Fa műszeres és egyéb vizsgálata, favágás, fametszés, teljeskörű ügyintézéssel együtt. Favizsgálat, favágás, fametszés egy kézben a teljes ügyintézéssel együtt.

 • Térburkolás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

5 csillag, itt szolgáltatás is jár a pénzért. A gyep 3 hét után gyönyörű és sűrű. Rengeteg tanács is jár a vetés mellé, mindenképp ajánlott! Köszönjük!

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Képet küldünk. Hazai földben termesztett. Segítünk. Milyen növényt keres?

 • Térburkolás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Van szakértelem, pontos, korrekt vállalkozás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő térburkolás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térburkolás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a térburkolás átlagára 2300 - 4400 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Kecskeméten a térburkolás szolgáltatáshoz már 59 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉRBURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő feladattal bízható meg bátran: térburkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertépítő?

Egy megbízható kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kertépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas