Földmunkák Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 59 kertépítő közül! Korrekt földmunkák árak: 4800-9000 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 kertépítő most online

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül a földmunkák Kecskeméten?

4800 - 9000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Árokásás | Gépi Földmunkák | Épületbontás | Betontörés | 15 éves Tapasztalat. Minőségi, Precíz és Gyors Munka | Kérjen Ajánlatot! Pontos Kiszállás. Garantált Árak. Tapasztalt Szakemberek. Korszerű Gépek. Biztonságos Munkavégzés.

 • Földmunkák

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb kertépítők Budapesten

Minden típusú kút teljeskörü tisztítása mindenfajta szennyeződés esetén. KÚTTISZTÍTÁS. Nagy mélységig Országosan.

 • Földmunkák

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A telefon csörgését nem hallják!

Találd meg álmaid munkáját. Valamennyi új állás a Jobrapido™-n. Állások Miskolcon. Töltse le az alkalmazást. Debreceni munkák. Állásajánlatok emailben. Állások fogadása emailben.

 • Földmunkák

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kitűnő munka, látszik a kitartás eredménye

Grillsütők széles választékával és kihagyhatatlan ajánlatokkal várjuk a Foxigy.hu-n. A mi termékeinkel igazán otthon érezheti magát. Nálunk mindent megtalál. Alacsony árak.

 • Földmunkák

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Okés

Gyors, szakértői vizsgálat, tanácsadás, kivitelezés egész Mo területén, korrekt árakon. Favizsgálat, faápolás és favágás minősített szakértőtől az egész országban.

 • Földmunkák

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Bár nem volt amiért mentem, de udvariasak és segítőkészek voltak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő földmunkák közben Kecskeméten