Építési földmunka Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 59 építő közül! Korrekt építési földmunka árak: 10200-19100 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 építő most online

István

István

Ma is elvallalom.

Richárd

Richárd

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az építési földmunka Kecskeméten?

10200 - 19100 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb építők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építőt!

Tervek alapján, vagy a teljes térkövezés megtervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kikalkuláljuk a térkő és egyéb anyagok szükségletét és a beszerzésében is tudunk segíteni. Korrekt díjazással. Térburkolat lerakás. Parkok térkövezése. Kerti utak térkövezése.

 • Építési földmunka

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kitünő szakértelem, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Magyarországon ez a medencetípus bírja legjobban a téli és a nyári időjárási viszonyokat. Kulcsrakész medenceépítés garanciával: medence építés, fóliázás, gépészeti szerelés...

 • Építési földmunka

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó olcsó

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Építési földmunka

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Bobcat -el és egyéb földmunkagépekkel, képzett szakemberekkel vállalunk komplex földmunkát. Több mint 20 éves múlttal rendelkező, földmunkavégzéssel foglalkozó...

 • Építési földmunka

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Professzionális munka, szimpatikus emberek!

telephelyek, udvarok, járdák, parkolók, gépkocsi bejárók készítése, javítása. meleg aszfaltozási munkálatok kivitelezése országosan referenciával, garanciával. Aszfaltozás.

 • Építési földmunka

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj építő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy építő építési földmunka közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok