Talajcsere Kecskemét területén!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 58 kertépítő közül! Korrekt talajcsere árak: 3600-6800 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 kertépítő most online

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a talajcsere Kecskeméten?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Fa műszeres és egyéb vizsgálata, favágás, fametszés, teljeskörű ügyintézéssel együtt. Favizsgálat, favágás, fametszés egy kézben a teljes ügyintézéssel együtt.

 • Talajcsere

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

5 csillag, itt szolgáltatás is jár a pénzért. A gyep 3 hét után gyönyörű és sűrű. Rengeteg tanács is jár a vetés mellé, mindenképp ajánlott! Köszönjük!

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Képet küldünk. Hazai földben termesztett. Segítünk. Milyen növényt keres?

 • Talajcsere

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Van szakértelem, pontos, korrekt vállalkozás.

Zöldfelület gondozás korszerű gépekkel, sokrétű eszközökkel, és szakképzett kertészekkel. Erkélyek, szoliterek, üvegtetők és ládák növényzetének szakszerű gondozása.

 • Talajcsere

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt partner

Fakivágás közel 30 éves tapasztalattal. Megbízható cég teljes felelősségvállalással. Ingyenes árajánlat akár még ma, akár online is. Hulladékelszállítással, tuskómarással.

 • Talajcsere

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ok

Korszerű géppark, tapasztalt személyzet, mérnöki koordináció! Teljes körű garancia és...

 • Talajcsere

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás, profi hozzáértő munkatársak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő talajcsere közben Kecskeméten