Gépi földmunka Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 61 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 5100-9600 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 kertépítő most online

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Kecskeméten?

5100 - 9600 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Bobcat -el és egyéb földmunkagépekkel, képzett szakemberekkel vállalunk komplex földmunkát. Több mint 20 éves múlttal rendelkező, földmunkavégzéssel foglalkozó...

 • Gépi földmunka

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Professzionális munka, szimpatikus emberek!

telephelyek, udvarok, járdák, parkolók, gépkocsi bejárók készítése, javítása. meleg aszfaltozási munkálatok kivitelezése országosan referenciával, garanciával. Aszfaltozás.

 • Gépi földmunka

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Tervek alapján, vagy a teljes térkövezés megtervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kikalkuláljuk a térkő és egyéb anyagok szükségletét és a beszerzésében is tudunk segíteni. Korrekt díjazással. Térburkolat lerakás. Parkok térkövezése. Kerti utak térkövezése.

 • Gépi földmunka

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kitünő szakértelem, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Magyarországon ez a medencetípus bírja legjobban a téli és a nyári időjárási viszonyokat. Kulcsrakész medenceépítés garanciával: medence építés, fóliázás, gépészeti szerelés...

 • Gépi földmunka

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó olcsó

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Gépi földmunka

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gépi földmunka: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a gépi földmunka átlagos díja 4700 - 8900 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Kecskeméten?

Most 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GÉPI FÖLDMUNKA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a feladattal bízható meg: gépi földmunka vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő a gépi földmunka mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: gépi földmunka?

A gépi földmunka és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy kertépítőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas