Minőségi árokásás Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Árokásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj árokásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 59 árokásó közül! Korrekt árokásás árak: 1900-3600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 árokásó most online

László

László

A környeken vagyok.

Lóránd

Lóránd

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül az árokásás Kecskeméten?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb árokásók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező árokásót!

Bozótirtás, telektisztítás zöldhulladék elszállítással, vagy területre darálással. Ha látja ezt a hirdetést akkor van önnek 2 ajándékunk. Ingyenes árajánlat és kiszállás! ingyenes felmérés.

 • Árokásás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Unkorrekt a cég tulajdonosa

30 éve uszodákat építünk családok otthonaiba nagy szakértelemmel, referenciákkal. Ezzel háza érték is növelheti. Süllyesztett víztükrű medencék kivitelezése. Profi szakértők. Nagy múltú csapat - 1987. Hihetetlen akciók. Segítőkész szakértők. Megbízható, biztos háttér.

 • Árokásás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

☆☆☆☆☆

Terep rendezés, ásás, föld kiemelés nálunk a leggyorsabban. Gépi fölmunkák kedvező áron.

 • Árokásás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

Földmunka Medence Pince ásás Tereprendezés Gépi Földmunka. Tereprendezés. Kertépítés. Épület Bontás. Termőföld szállítás. húsz éves tapasztalat. Pince ásás Sávalap ásás. Szolgáltatások: Földmunka, Térburkolás, Tereprendezés, Épületbontás.

 • Árokásás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Nyaralj otthon is jövő nyáron! Egészség, vidámság, családi együttlét szuper medencéinkkel

 • Árokásás

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbizható, jó. Tudom ajánlani

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj árokásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy árokásó árokásás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Árokásás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten az árokásás átlagos ára 2200 - 4200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Kecskeméten az árokásás szolgáltatáshoz már 52 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok árokásót Kecskeméten?

Most 40 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁROKÁSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy árokásó?

Egy árokásó a következő munkával kereshető meg: árokásás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi árokásó segítségét?

Egy jó árokásó az árokásás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor árokásót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas