Pince ásás Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Pinceásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj pinceásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 57 pinceásó közül! Korrekt pince ásás árak: 6000-11300 Ft/m3. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 pinceásó most online

Tamás

Tamás

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a pince ásás Kecskeméten?

6000 - 11300 Ft/m3

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb pinceásók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező pinceásót!

Nyaralj otthon is jövő nyáron! Egészség, vidámság, családi együttlét szuper medencéinkkel

 • Pince ásás

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbizható, jó. Tudom ajánlani

Bozótirtás, telektisztítás zöldhulladék elszállítással, vagy területre darálással. Ha látja ezt a hirdetést akkor van önnek 2 ajándékunk. Ingyenes árajánlat és kiszállás! ingyenes felmérés.

 • Pince ásás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Unkorrekt a cég tulajdonosa

30 éve uszodákat építünk családok otthonaiba nagy szakértelemmel, referenciákkal. Ezzel háza érték is növelheti. Süllyesztett víztükrű medencék kivitelezése. Profi szakértők. Nagy múltú csapat - 1987. Hihetetlen akciók. Segítőkész szakértők. Megbízható, biztos háttér.

 • Pince ásás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

☆☆☆☆☆

Terep rendezés, ásás, föld kiemelés nálunk a leggyorsabban. Gépi fölmunkák kedvező áron.

 • Pince ásás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

Földmunka Medence Pince ásás Tereprendezés Gépi Földmunka. Tereprendezés. Kertépítés. Épület Bontás. Termőföld szállítás. húsz éves tapasztalat. Pince ásás Sávalap ásás. Szolgáltatások: Földmunka, Térburkolás, Tereprendezés, Épületbontás.

 • Pince ásás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj pinceásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy pinceásó pince ásás közben Kecskeméten