Tetőfedés cseréppel Kecskemét területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 61 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 2200-4100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 tetőfedő most online

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Ernő

Ernő

Ma is elvállalom.

Rolland

Rolland

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Kecskeméten?

2200 - 4100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. Ingyenes felmérés.

 • Tetőfedés cseréppel

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy négyzetméter bármilyen zsindely kellett volna kutyaház tetejére.Nem ingyen kértem,az a lenéző hozzá állás!

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Tetőfedés cseréppel

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy jó vásárlási lehetőség.

Megfizethető árak. Megbízható csapat. Szakszerű munkavégzés. 20 éves tapasztalat. Garázs vagy kocsibeálló építésén gondolkodik? Hívjon bizalommal.

 • Tetőfedés cseréppel

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, pontos munkát végeztek a régi tetőablakainkon.

A Terrán szakmai portálján ötleteket és válaszokat kaphat kérdéseire. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek. Tippek, tanácsok. Fólia minta igényelhető. Ingyenesen letölthető. Hogyan készül? Ökotudatosság. Inspiráció.

 • Tetőfedés cseréppel

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Preciz , alapos munka! Csak ajánlani tudom! Köszönöm.

Szórt purhab - a legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami támogatással. Purhab szigetelés. 50% Állami Támogatással. Gyors, Gazdaságos, Tartós.

 • Tetőfedés cseréppel

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobbak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a tetőfedés cseréppel átlagára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Kecskeméten a tetőfedés cseréppel szolgáltatáshoz már 57 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Kecskeméten?

Most 44 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt keresned amennyiben erre van szükséged: tetőfedés cseréppel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tetőfedés cseréppel mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tetőfedés cseréppel és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas