Zárjavítás Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 59 lakatos közül! Korrekt zárjavítás árak: 7600-14300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 lakatos most online

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Ernő

Ernő

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a zárjavítás Kecskeméten?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb lakatosok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakatost!

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be, garanciával

 • Zárjavítás

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A legjobbak a szakmában!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Zárjavítás

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz munka. Köszönöm!

0-24 nyitvatartás. Zárnyitás, Autónyitás. 20 percen belül megoldjuk problémáját. Hívjon, ha segítségre szorul. Zárszervíz, Ajtónyitás, Becsapódott az ajtó? Mi segítünk. Sürgősségi zárnyitás. Zársegély. 20 percen belül érkezünk.

 • Zárjavítás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A Profik !!!

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával.

 • Zárjavítás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható ! Az ügyfél az első. Mindenkinek ajánlom

Ne Várjon Órákig: Zárjavítás Profi Mesterektől Minden Nap 0-24h Garanciával.

 • Zárjavítás

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Belülről (!!!) fogatták meg a szerelő gépen a vas pofával a zsír új nem kevés pénzből (240ezer ft) vásárolt alufelnimet. Hirtelen azt hittem rágyújtom a műhelyt. Amikor megkérdeztem mit csinál még gúnyosan megkérdezte: abbahagyjam? Ki persze nem fizette, bennt maradtak a fognyomok a felnibe. Ott helyben kellett volna a kezeit darabokra törni. És ez a fasz volt a tulaj!!! Egy igazi tuskó!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Kecskeméten