Zárszerelés Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 59 zárszerelő közül! Korrekt zárszerelés árak: 7900-14900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 zárszerelő most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Tihamer

Tihamer

Ingyenes kiszállás.

Gabor

Gabor

Érdekel.

Mennyibe kerül a zárszerelés Kecskeméten?

7900 - 14900 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb zárszerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárszerelőt!

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap.

 • Zárszerelés

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Preciz, és rugalmas

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk. Hívjon minket . 30 percen belül érkezünk. Hívjon bizalommal! A hét bármely napján.

 • Zárszerelés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek.

Kizárta magát, elromlott az ajtózár? SOS zárcsere Budapesten éjjel - nappal garanciával. SOS zárnyitás Budapesten és környékén, a hét minden napján, ünnepnapokon is. Hívjon! 30 percen belül. Non- Stop ügyfélszolgálat. Ünnepnapokon is. Roncsolás mentesen.

 • Zárszerelés

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, pontos!

Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves...

 • Zárszerelés

  2000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiszolgàlás ötös

Ajtónyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Zárszerelés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Berg Thomas
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő zárszerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok