Betört telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 telefon szerelő közül! Korrekt betört telefon kijelző javítás árak — 5500-10400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Katalin

Katalin

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört telefon kijelző javítás Kecskeméten?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Márkától és gyártótól függetlenül vállaljuk minden meghibásodott készülék javítását

Főbb szolgáltatásaink:, vezetékes csengő szerelés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, kijelző javítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Először 4 évvel ezelőtt jártam ennél a technikusnál. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Ezúttal kifejezetten Igort kerestem meg ebben a pályázatban. És ismét nem hagyott cserben. Ügyfélbarátság, őszinteség és az eredmény mind kiváló!

Üdv Miklós vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Huawei telefon szerviz. A készülék meghibásodásakor nemcsak egy eszközt veszítesz, hanem a kontrollt a mindennapok felett és az alkotás szabadságát. Ezeket adjuk vissza, amikor megjavítjuk a Huawe okostelefonod. A Huawei okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát ezeket a hibákat javítjuk a telefonodon, a fenti élményeidet adjuk vissza, mindössze néhány óra leforgása alatt. A frissen megjavított Huaweieddel együtt az élményeidet is visszaadjuk. Hogy az élet zavartalanul folyhasson tovább.

Amiket vállalok:, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone x akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyors és nagyon jó minőségű munka. Mindenkinek ajánlom ezt a mestert. Köszönöm szépen.

Tisztelt megrendelők! Gyors és szakszerű telefon szerviz, mobil javítás megfizethető áron! Telefonod meghibásodott, esetleg nem tudod mi lehet a baja?

Kiegészítő szolgáltatásaink:, samsung akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás, vezetékes csengő szerelés, iphone 11 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Még aznap megérkezett, és előzetesen előzetes diagnózist végzett, ami segített jobban felmérni a munkák terjedelmét. Rendezett, csendes volt, és minden szükséges munkát tisztán elvégzett; néhány további munkát is ingyen végzett. A jövőben kizárólag őt fogom használni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő betört telefon kijelző javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betört telefon kijelző javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a betört telefon kijelző javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SUBARU SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: subaru szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a subaru szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas