Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Tivadar

Tivadar

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Kecskeméten?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött kijelző telefon adatmentés, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés, telefon üveg karc javítás, alcatel kijelző javítás

Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon töltő javítás, asztali telefon javítás

  • Törött kijelző javítás

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ő, egy nagyszerű ezermester. A hangszóró és a home gomb problémájának javítása.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

  • Törött kijelző javítás

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mindent a megbeszéltek szerint, időben és magas minőségben végeztek el. A technikus minden tanácsadást elvégzett, és a telefonokat is megtisztította, és nem számolt fel érte semmit, pedig én javasoltam. Ajánlom!

Tisztelt megrendelők! Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Amiket vállalok:, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, samsung kijelző csere

  • Törött kijelző javítás

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az akkumulátor cseréje a Xiaomi Redme 5 Plus telefonban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a törött kijelző javítás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 11 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt megbíznod ha szükséged van erre: autó fényezés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

A jó járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas