Betört tv képernyő javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 tv szerelő közül! Korrekt betört tv képernyő javítás árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tv szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört tv képernyő javítás Kecskeméten?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

CRT televízió (hagyományos TV) javítás, LCD TV javitás, LED TV javítás, Plazma TV javítás, Projektor javítás, Monitor javítás, Kamera javítás, BluRay lejátszó javítás, DVD lejátszó javítás, DVD felvevő javítás, Videó magnó javítás, Távirányító javítás, CD lejátszó javítás, Music center javítás, Mini disc lejátszó javítás, DAT magnó javítás, Kazettás magnó DECK javítás, Erősítő javítás, Rádió javítás, Rádióerősítő javítás, Receiver javítás, Lemezjátszó javítás,Hangfal javítás
  • Betört tv képernyő javítás

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Minden gyors, jó minőségű.eltört egy apró részlet a mátrixon,de meg kellett találni.Kíváncsi ez a szakember nem lusta,minden ellenőrzött és nashennoe meghibásodás.Köszönöm szépen a hozzáállását a munkájához.ajánlom!!!

Dániel P
2 éve
Olcsó tv javítás a minőség megőrzésével. Minőségi tv javítás, de mégis törekszünk arra, hogy az egyik legolcsóbb, de az egyik legjobb tv szerviz is legyünk! Ha valahol azt olvasod, hogy a javítás pl: 8eFt-tól indul, akkor az nem azt jelenti, hogy minden esetben 8eFt! Több ezer típus létezik és mindegyiknek más az ára. Egy hibajelenség viszont több hibára is utalhat. Ezért várd meg, hogy átvizsgálják a tévét és utána kapsz pontos árat!
  • Betört tv képernyő javítás

    6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a hatékonyságát és szakszerűségét. Az én kisbabám most már működik. A diagnózis és a javítás kevesebb mint egy órát vett igénybe. A technikus egy másik tévékészülékkel kapcsolatban is adott tanácsokat.

Ha a tv javításra kerül a sor, akkor jó hírrel szolgálunk Önnek! Tv szerelő hívása esetén mi az Ön rendelkezésére állunk. Bármely munkanapon a tévészerelő az Ön rendelkezésére áll. Jelentősen meggyorsíthatja a tv javítást, ha tudja, hogy milyen típusú tévével rendelkezik, ha nem tudja, akkor az alábbi felsorolással valamint ismertetéssel könnyedén azonosíthatja a televízió típusát: SMART televízió, LED televízió. LCD televízió, OLED televízió, Plazma televízió, Kivetítő projektor.
  • Betört tv képernyő javítás

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A technikus a megrendelést követő 30 percen belül megérkezett, és a megrendelést követő 30 másodpercen belül válaszolt. Ennek eredményeképpen kevesebb mint 2 óra alatt elkészült, és máris működött a tévém. Ezt nevezem én nagybetűs kiszolgálásnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő betört tv képernyő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Betört tv képernyő javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a betört tv képernyő javítás átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Kecskeméten a betört tv képernyő javítás szolgáltatáshoz már 14 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Kecskeméten?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETÖRT TV KÉPERNYŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tv szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: betört tv képernyő javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tv szerelő segítségét?

Egy jó tv szerelő a betört tv képernyő javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: betört tv képernyő javítás?

A betört tv képernyő javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy tv szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas