Tv kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 tv szerelő közül! Korrekt tv kijelző javítás árak: 7000-13100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tv szerelő most online

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv kijelző javítás Kecskeméten?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

CRT televízió (hagyományos TV) javítás, LCD TV javitás, LED TV javítás, Plazma TV javítás, Projektor javítás, Monitor javítás, Kamera javítás, BluRay lejátszó javítás, DVD lejátszó javítás, DVD felvevő javítás, Videó magnó javítás, Távirányító javítás, CD lejátszó javítás, Music center javítás, Mini disc lejátszó javítás, DAT magnó javítás, Kazettás magnó DECK javítás, Erősítő javítás, Rádió javítás, Rádióerősítő javítás, Receiver javítás, Lemezjátszó javítás,Hangfal javítás
  • Tv kijelző javítás

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Minden gyors, jó minőségű.eltört egy apró részlet a mátrixon,de meg kellett találni.Kíváncsi ez a szakember nem lusta,minden ellenőrzött és nashennoe meghibásodás.Köszönöm szépen a hozzáállását a munkájához.ajánlom!!!

Dániel P
2 éve
Olcsó tv javítás a minőség megőrzésével. Minőségi tv javítás, de mégis törekszünk arra, hogy az egyik legolcsóbb, de az egyik legjobb tv szerviz is legyünk! Ha valahol azt olvasod, hogy a javítás pl: 8eFt-tól indul, akkor az nem azt jelenti, hogy minden esetben 8eFt! Több ezer típus létezik és mindegyiknek más az ára. Egy hibajelenség viszont több hibára is utalhat. Ezért várd meg, hogy átvizsgálják a tévét és utána kapsz pontos árat!
  • Tv kijelző javítás

    6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a hatékonyságát és szakszerűségét. Az én kisbabám most már működik. A diagnózis és a javítás kevesebb mint egy órát vett igénybe. A technikus egy másik tévékészülékkel kapcsolatban is adott tanácsokat.

Ha a tv javításra kerül a sor, akkor jó hírrel szolgálunk Önnek! Tv szerelő hívása esetén mi az Ön rendelkezésére állunk. Bármely munkanapon a tévészerelő az Ön rendelkezésére áll. Jelentősen meggyorsíthatja a tv javítást, ha tudja, hogy milyen típusú tévével rendelkezik, ha nem tudja, akkor az alábbi felsorolással valamint ismertetéssel könnyedén azonosíthatja a televízió típusát: SMART televízió, LED televízió. LCD televízió, OLED televízió, Plazma televízió, Kivetítő projektor.
  • Tv kijelző javítás

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A technikus a megrendelést követő 30 percen belül megérkezett, és a megrendelést követő 30 másodpercen belül válaszolt. Ennek eredményeképpen kevesebb mint 2 óra alatt elkészült, és máris működött a tévém. Ezt nevezem én nagybetűs kiszolgálásnak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv kijelző javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tv kijelző javítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a tv kijelző javítás átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Kecskeméten a tv kijelző javítás szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok tv szerelőt Kecskeméten?

Most 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TV KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy tv szerelő?

Egy tv szerelő ezzel a munkával bízható meg: tv kijelző javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tv szerelő segítségét?

Egy megbízható tv szerelő a tv kijelző javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: tv szerelő?

Ha egy megfelelő tv szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tv kijelző javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas