Erősítő javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő javítás árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 erősítő szerelő most online

Szabolcs

Szabolcs

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő javítás Kecskeméten?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Erősítő javítás

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez a technikus egy jó szakember, jött, hogy mindent megcsináljon technikailag hiba nélkül nagyszerű élmény! Megbízhatok a drága felszerelésben.

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Erősítő javítás

    6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szia, ma megjavíttattunk egy LG TV-t (a háttérvilágításban kiégett dióda cseréje).

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Erősítő javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon tetszett. A tévé működik. Gyors, minőségi és mosolygós! Köszönöm

DarkHome
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő javítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az erősítő javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy megbízható erősítő szerelő az erősítő javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: erősítő szerelő?

Ha profi erősítő szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Erősítő javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas