Kazettás magnó javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 magnó szerelő közül! Korrekt kazettás magnó javítás árak: 3800-7100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 magnó szerelő most online

György

György

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kazettás magnó javítás Kecskeméten?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Kazettás magnó javítás

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez a technikus egy jó szakember, jött, hogy mindent megcsináljon technikailag hiba nélkül nagyszerű élmény! Megbízhatok a drága felszerelésben.

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Kazettás magnó javítás

    6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szia, ma megjavíttattunk egy LG TV-t (a háttérvilágításban kiégett dióda cseréje).

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Kazettás magnó javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon tetszett. A tévé működik. Gyors, minőségi és mosolygós! Köszönöm

DarkHome
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő kazettás magnó javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazettás magnó javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a kazettás magnó javítás átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek magnó szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZETTÁS MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő a következő munkával bízható meg bátran: kazettás magnó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi magnó szerelő segítségét?

Egy megbízható magnó szerelő a kazettás magnó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: kazettás magnó javítás?

A kazettás magnó javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy magnó szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas