Bakelit lemezjátszó javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemezjátszó javítás árak — 6600-12300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Nándor

Nándor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemezjátszó javítás Kecskeméten?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez a technikus egy jó szakember, jött, hogy mindent megcsináljon technikailag hiba nélkül nagyszerű élmény! Megbízhatok a drága felszerelésben.

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szia, ma megjavíttattunk egy LG TV-t (a háttérvilágításban kiégett dióda cseréje).

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon tetszett. A tévé működik. Gyors, minőségi és mosolygós! Köszönöm

DarkHome
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemezjátszó javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemezjátszó javítás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a bakelit lemezjátszó javítás átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lejátszó Szerelők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lejátszó szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk lejátszó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: bakelit lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy lejátszó szerelő segítségét?

Egy jó lejátszó szerelő a bakelit lemezjátszó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: bakelit lemezjátszó javítás?

A bakelit lemezjátszó javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy lejátszó szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas