Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Ottó

Ottó

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Kecskeméten?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

  • Régi fényképezőgép javítás

    6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Ezután úgy döntöttem, hogy munkát ajánlok neki. Aztán úgy döntöttem, hogy elmegyek a műhelyébe. Megjavította a Canon zárjait, valamint megtisztította a port és a mátrixot, mivel a fényképezőgép poros volt. Másnap elhoztam a műhelyből.

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

  • Régi fényképezőgép javítás

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kiderült, hogy a probléma a lencsével van. A javítás kevesebb mint egy órát vett igénybe, és gyors, minőségi és megfizethető volt. A tükröt is megtisztította, és ingyenesen megjavította a vaku nyitószerkezetét. Garanciát adott a munkájára. Nagyszerű fickó! Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a régi fényképezőgép javítás átlagára 3400 - 6300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Kecskeméten?

Most 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: mazda szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a mazda szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: régi fényképezőgép javítás?

A mazda szerviz és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas