Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 7000-13200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Kecskeméten?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax és egyéb DSLR fényképezőgépeket javítunk. Javítunk tükörreflexes fényképezőgépeket, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax, stb. Flash helyreállítás vagy csere. Javítsa vagy cserélje ki a kártyahelyet Kijelző csere Rendszerlap javítás. A tok alkatrészeinek javítása Pzc-mátrix tisztítása A készülék átfogó tisztítása Vaku, beállítás Beállítás Beállítás Beállítás. Fókuszáló képernyő javítása, cseréje. Az optikai kereső javítása/cseréje Záregység.

  • Fényképezőgép javítás

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden kiváló: az ár és a feltételek az eredetileg megállapítottak szerint, a javítási költség alacsony a hivatalos szolgáltatáshoz képest (a különbség 2-3-szoros), magas minőségben. Biztonságosan meg tudom javítani a professzionális fotó- és videófelszereléseimet. Újra használni fogom őket, és másoknak is ajánlom.

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Fényképezőgép javítás

    3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkát időben és jó színvonalon végezték el, a jelenlétemben. A váratlanul magas munka- és alkatrészköltségek ellenére a javítás ára nem emelkedett, ami manapság ritka. Mindenkinek ajánlom ezt a mestert és csak egy jó embert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok