Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Kecskeméten?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon ajánlom ezt a szakembert! Ma felhívtam, felhajtottam, és egy órán belül megjavították a lencsét, miközben én éppen a dolgaimat végeztem. Elégedett a minőséggel, és garanciát adott a munkájára. Most már tudom, hová forduljak, ha bármilyen problémám van a fotófelszerelésemmel!

Pál Kugyela
egy éve

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen! Nagyon felelősségteljes és hozzáértő mesterember. Volt egy probléma a lencséjével, és pillanatok alatt megtisztította azt felár nélkül. Biztosan újra meg fogjuk kérni őt, és mindenképpen ajánljuk őt!

Olivér Bagi
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok