Sony tv javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 tv szerelő közül! Korrekt sony tv javítás árak: 4900-9200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tv szerelő most online

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony tv javítás Kecskeméten?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
  • Sony tv javítás

    6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontban érkezett a megbeszélt időpontban. Nagyon képzett szakember, sok megfelelő eszközzel. Egy órán belül mindent ellenőrzött és meggyőződött róla, hogy minden működik. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, ajánlom őt.

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Ha helyszínen nem javítható a készülék akkor átvételi elismervény ellenében beszállítjuk a szakszervizbe és a javításról rövid időn belül tájékoztatjuk.
  • Sony tv javítás

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a plazma TV-nk javítását. Előre felhívott, és tisztázta a hiba természetét, megérkezett a pótalkatrészeivel. Fél óra alatt megjavítottam. Így tovább, és még egyszer köszönöm.

Sony, Akai, Panasonic, JVC, Daewo, ITT, Philips, Orion, Yamaha, LG, Goldstar, Samsung, Grundig, Blaupunkt, Hyunday, Vestel, Beko, Sanyo, Normende, Thomson, Aiwa, Yamaha, Kenwood, Denon, NAD, Technics, Saba, Dimarson, Pioneer, Videoton, Orion, Funai, Audioton, Teac, Onkyo, Harman Kardon, Marantz, Siemens stb...
  • Sony tv javítás

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszéltek szerint ez a szakember még aznap, a megbeszélt időpontban megérkezett. A javítás során minden részletet elmondott arról, hogy mi történt, és hogyan romlott el. Nem kért semmilyen további szolgáltatást, és tanácsokat adott a jövőre nézve. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő sony tv javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Sony tv javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a sony tv javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a sony tv javítás szolgáltatáshoz már 14 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok tv szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SONY TV JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: sony tv javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tv szerelő segítségét?

Egy megbízható tv szerelő a sony tv javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor lehet szükséged rá: tv szerelő?

Ha a legjobb tv szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A sony tv javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas