Telefon képernyő javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 telefon szerelő közül! Korrekt telefon képernyő javítás árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

David

David

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon képernyő javítás Kecskeméten?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Márkától és gyártótól függetlenül vállaljuk minden meghibásodott készülék javítását

Főbb szolgáltatásaink:, vezetékes csengő szerelés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, kijelző javítás

  • Telefon képernyő javítás

    6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Először 4 évvel ezelőtt jártam ennél a technikusnál. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Ezúttal kifejezetten Igort kerestem meg ebben a pályázatban. És ismét nem hagyott cserben. Ügyfélbarátság, őszinteség és az eredmény mind kiváló!

Üdv Miklós vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Huawei telefon szerviz. A készülék meghibásodásakor nemcsak egy eszközt veszítesz, hanem a kontrollt a mindennapok felett és az alkotás szabadságát. Ezeket adjuk vissza, amikor megjavítjuk a Huawe okostelefonod. A Huawei okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát ezeket a hibákat javítjuk a telefonodon, a fenti élményeidet adjuk vissza, mindössze néhány óra leforgása alatt. A frissen megjavított Huaweieddel együtt az élményeidet is visszaadjuk. Hogy az élet zavartalanul folyhasson tovább.

Amiket vállalok:, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone x akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás

  • Telefon képernyő javítás

    3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyors és nagyon jó minőségű munka. Mindenkinek ajánlom ezt a mestert. Köszönöm szépen.

Tisztelt megrendelők! Gyors és szakszerű telefon szerviz, mobil javítás megfizethető áron! Telefonod meghibásodott, esetleg nem tudod mi lehet a baja?

Kiegészítő szolgáltatásaink:, samsung akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás, vezetékes csengő szerelés, iphone 11 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás

  • Telefon képernyő javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Még aznap megérkezett, és előzetesen előzetes diagnózist végzett, ami segített jobban felmérni a munkák terjedelmét. Rendezett, csendes volt, és minden szükséges munkát tisztán elvégzett; néhány további munkát is ingyen végzett. A jövőben kizárólag őt fogom használni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon képernyő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon képernyő javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a telefon képernyő javítás átlagos ára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a jégkár javítás szolgáltatáshoz már 16 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JÉGKÁR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal bízható meg bátran: jégkár javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható járműfényező segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A jégkár javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas