Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Tivadar

Tivadar

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Katalin

Katalin

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Kecskeméten?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött kijelző telefon adatmentés, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés, telefon üveg karc javítás, alcatel kijelző javítás

Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon töltő javítás, asztali telefon javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ő, egy nagyszerű ezermester. A hangszóró és a home gomb problémájának javítása.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mindent a megbeszéltek szerint, időben és magas minőségben végeztek el. A technikus minden tanácsadást elvégzett, és a telefonokat is megtisztította, és nem számolt fel érte semmit, pedig én javasoltam. Ajánlom!

Tisztelt megrendelők! Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Amiket vállalok:, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, samsung kijelző csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az akkumulátor cseréje a Xiaomi Redme 5 Plus telefonban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a telefon érintőképernyő javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: land rover szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a land rover szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha telefon szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas