Telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üvegcsere árak: 6600-12300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Pál

Pál

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üvegcsere Kecskeméten?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Van Budapesten telefon szerviz ahol nem kell napokat/heteket várni, hogy egy javítás elkészüljön, mint azt fentebb említettük, saját készletből dolgozunk, így a legtöbb szolgáltatásunk 1 órán belül el tud készülni. Azonnal raktáron vannak az alkatrészek, hogy a leggyorsabban készüljenek el a telefon javítások.

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Telefon üvegcsere

    4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kifogástalan mesterember, mindent jól csináltak, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönjük szépen!

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon adatmentés, alcatel kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, vezetékes csengő szerelés, telefon szoftver javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon üvegcsere

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyon minőségileg és gyorsan történt. Nagyon ajánlom ezt a mestert mindenkinek!

Kedves érdeklődő! A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza hozzád.

Szolgáltatásaink:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, törött kijelző telefon adatmentés

  • Telefon üvegcsere

    5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó szakember. Eljött és gyorsan kicserélte az iphone 5s akkumulátorát, és minden működik.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üvegcsere közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üvegcsere: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a telefon üvegcsere átlagos díja 6600 - 12500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Kecskeméten az autókárpit javítás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kecskeméten?

Most 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autókárpitos a következő feladattal kereshető meg: autókárpit javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autókárpitos az autókárpit javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autókárpitos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autókárpit javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas