Keresett szóvivő állás, feladat

Sales oldal szövegezés

Kedves leendő szövegíró! Étrend-kiegészítős projektünk sales oldalához keresünk szövegírót. Referencia feltétel.

Felsőoktatási marketing információgyűjtés

Olyan social médiában és marketingben jártas személyt keresek, aki otthonosan mozog a felnőttoktatás világában is. Létrehoztam egy szakdolgozat írókat támogató mentoring programot, melynek keretében az érintetteket a diplomamunkájuk elkészítésében támogatom. Ennek a terjesztéséhez keresek információt. Ha úgy érzed rendelkezel ezen a speciális területen érdemi információkkal, ismered hogyan érdemes e témákban a neten kutakodni és szívesen segítenél, ötletelnél velem 2-3 alkalmi konzultáció keretén belül, jelentkezz kérlek! Amiben támogatást szeretnék: * felsőoktatási (egyetem, főiskola) intézményekkel kapcsolatfelvételi opciók * kapcsolatfelvételi opciók olyan felnőttképzési intézményekkel, ahol diplomamunkával zár a képzést * intézményi kommunikáció: mire érdemes figyelni a velük való kommunikáció során * kit érdemes/nem érdemes keresni a bürokrácia útvesztőiben * hallgatói kapcsolatteremtés lehetséges platformjai, sajátosságai * releváns statisztikák elérhetősége, amire marketing kommunikáció építhető – pl. hányan jelentkeznek, esnek ki, végeznek, halasztanak, stb. * márkaismertség növelésének sajátosságai e területen Kérlek a jelentkezésedben röviden térj ki arra, hogy milyen területen van jártasságod, amire a feladat elvégzésében támaszkodsz, hogy én is lássam van-e ebben találkozási pontunk? Ez után szeretnék egy 20 perces nulladik/előzetes konzultációt, ahol gyorsan átbeszéljük a feladatot. Ha itt találkoznak az elképzeléseink, akkor szeretnék 3 alkalmi konzultációs csomagra árajánlatot tőled. Mindhárom konzultációra tőled várok előzetes információkat, amikről érdemileg beszélgetni tudunk. Megfogott a felvetés és otthonosan mozogsz e területen? Jelezd kérlek, várom :)

Hirdetésben jártas szakembert keresek.

Szolgáltatásban működő cég hirdetés és WEB lap kezelése.

Virtuális asszisztens német nyelven

Telefonhívás lebonyolítása német nyelven

További állások munkakeresőknek Kecskeméten

Facebook hirdetés

Sminktetoválóként szeretném hírdetni a szolgáltatásaim. Olyat keresek aki ért a TikTokhoz, social media hirdetésekhez, Google ad-hoz.

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Online marketing

DJ Instagram profil kezelése. Tartalmak feltöltése.

Kampány manager

Védelmi, biztonsági szektorban működő cégünk indít non-profit projektet, ennek támogatásához keresünk kampány managert. Elsődleges feladata fundraiser kampány(ok) kivitelezése, partnerekkel való kapcsolattartás illetve a projekt kivitelezése során az szociális médiafelületek menedzsmentje. A projekt nemzetközi vonatkozásai miatt az angol nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete feltétel, francia nyelv ismerete előny.

TikTok hirdetés

Szeretnék a shopify webshopomhoz egy profi tiktok hirdetést amivel nagyobb forgalmat tudok generálni.

Marketing stratégia kialakítása, vízszerelési lead-ek generálása

Egy tapasztalt, jó marketingest keresek, aki önállóan képes kiépíteni egy olyan marketing tervet, melynek folyamán több vízszerelési megkereséseket szerez a cégnek.

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben és tanácsot kérni

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben árut cégről cégre, és olyan személlyel szeretnék beszélni aki ebben már gyakorlott és volna felé pár kérdésem. A díjazás legyen megbeszélés tárgya. Köszönöm!

Fb/google vallalkozasi profil ertekelese

Fb/vallalkozasi profil ertekelese nehany szoban. Par perces fealadat.

Hatékony reklám készítés, termékeladáshoz.

Pólók tervezésével foglalkozom, ezekhez keresek hatékony reklám megoldásokat.

Facebook oldal hatásos kezelése

Az oldalunkon sok a feliratkozó, de alig van interakció (lájk, komment). Ezt szeretnénk megváltoztatni és egy ebben tapasztalt FB szakértőt keresek. Referenciákkal együtt kérem a jelentkezést.

üzleti profil értékelése

egy cég közösségi oldalainak értékelése volna a megbízás.

Építőipari cégem fejlesztésére keresek közvetítőt

Szeretném felpörgetni idén beállt vállalkozásom erre keresek partnert aki tudna munkákat ajánlani vagy segítene kapcsolatokat építeni :)

Google adwords beálítás

Google adwords-t szeretném úgy beállítani hogy csak akkor fizessek ha kérnek konkrét árajánlatot. tudom akkor sokat kell fizetni de nekem megéri. aki ért hozzá kérem írjon.

Google adwords beálítás

Google adwords-t szeretném úgy beállítani hogy csak akkor fizessek ha kérnek konkrét árajánlatot. tudom akkor sokat kell fizetni de nekem megéri. aki ért hozzá kérem írjon.

Profi SEO szakembert keresek

Nyersen fogalmazva, a keselyűk és pénzlehúzós emberek messze kerüljék el a megbízást, akik hülyének nézik az ügyfeleiket úgy hogy tisztában vannak vele hogy az adott területhez nem ért. Én értek hozzá, szóval ha ez a célod, nem fog menni és itt hagyd abba az olvasást, saját magad érdekében. Elnézést a stílusért, de a tapasztalat megkívánja. Több szem többet lát alapon szívesen dolgoznék együtt megbízható SEO "kutatóval" akiknek a célja első sorban nem a pénz orientált hozzáállás hanem a kölcsönös tapasztalat megosztás a fejlődés érdekében, ami önmagában teszi profitábilis kapcsolttá az együttműködést. Természetesen semmit nem ingyen várok el, csak őszinte szakma iránti érdeklődést ami kéz a kézben járva segíti egymás cégének működését. Ha a leírtaknak megfelelő beállítottságú nyitott, és barátságos embernek érzed magad, jó kapcsolatnak nézünk elébe! :)

Google ads karbantartás és Facebook hirdetés létrehozás kezelés

Webhely optimalizálás kezelés kampány létrehozás

Facebook ads manager létrehozása

Szükségem lenne valakire aki teljesen nulláról létrehozza a céges facebook ads manager-t. Facebook oldal már van, de új ads account-ra van szükségünk!

Marketing hirdetés

szeretném ha valaki a weboldalamat Tudnál kezelni tenni és hirdetné Google fiók bankon keresztül +************

SEO linképítés

Linképítést szeretnék

Email marketing

Üdv Többfelé szallitassal foglalkozók. A szorolapmat kellene digitális formában. Sok email címre el juttatni. Köszönettel Molnár Tibor T.*******-**** *********839@*****.***

PPC szakértő

Start up cégbe marketing csapatunk bővítéséhez új PPC szakértő kollégát keresünk. Szuper csapattal, hosszútávú munkalehetőség kínálunk. Főbb feladatok, munkák: • PPC kampányok teljeskörű kezelése, stratégia és kampánytervezés, kampány optimalizálás • Kampányok kidolgozása, mérése, elemzések, riportok készítése • Csatornák teljesítményének követése folyamatos optimalizálása • Marketing büdzsé felhasználásának optimalizálása • SEO optimalizálás, a cégcsoport több weboldalán • Kreatív ötletek, koncepciók megalkotása • Hírlevél kampányok menedzselése (hírlevelek szerkesztése és kiküldése) Az álláshoz tartozó elvárások: • Jártasság konverzióoptimalizált kampányok menedzsmentjében • Ügynökségi tapasztalat • Keresőoptimalizálásban (SEO) való tapasztalat előny • Ismered és követed az aktuális marketing trendeket • Ismered a Webes felületeket, a Mailchimp hírlevél küldő rendszert • A Google AdWords, Google Analitycs, Google Tag manager, Google Search ismerete • Ismered a Webes felületeket, a Mailchimp hírlevél küldő rendszert Az állás betöltéséhez előnyt jelent: • Van digitális marketing ismereted és érted a SEO és SEM összefüggéseit. • Google Skillshop (Academy for Ads) vizsgák • Facebook Blueprint vizsga • Egyéb online marketing képzések (Webbyskill, OMA, stb.) Amit mi kínálunk Neked: • Azonnali munkakezdés • Szakmailag felkészült csapat • Izgalmas projektek • Az egyéni igényekhez is alkalmazkodó rugalmas munkarend • Fiatalos csapat • Rugalmas munkavégzés (nincs törzsidő)

Online marketing

Facebook / Instagram TikTok Google Adwords TripAdvisor Tartalomkészítés: kép és videó anyag, szöveg + a felületekhez tartozó hirdetések kezelése

Google Ads hirdetés kezelése

Meglévő honlap google adds hirdetésének megkezdése,szakszerű kezelése hogy valóban látható legyen az ügyfeleknek

Online hirdetés budget felosztása

Adott egy étterem. Szeretnénk, ha valaki felosztaná a hirdetésekre szánt összeget. Kivitelezni nem kell, csak megtervezni.

Online marketingest keresek

Egy online dolgozó marketingest keresek, aki segít a fb és tiktok reklámok létrehozására, kezelésére.

SEO- Honlapom organikus látogatóit szeretném növelni

Cégem napelemek telepítésével és az ezzel kapcsolatos egyéb szolgáltatásokkal ( felmérés, tervezés, beszerelés stb..) foglalkozik. Szeretnénk több potenciális ügyfelet elérni organikusan, ezért SEO szakembert keresünk. A weblapunk : https://vpp.hu/hu . Köszönettel: Attila

Online marketing

Induló mikrovállalkozás digitális marketing stratégiájának kidologozásához és megvalósításához keresek rugalmas szakembert.

Facebook hírdetés szakembert keresek

Szeretnék a Facebookon egy harminc napon keresztül tartó célzott hirdetést megjelentetni, ehhez kérnék segítséget, jótanácsot, ajánlatot. A hirdetés célja: szolgáltatásomnak (kertgondozás, ház körül felmerülő kisebb munkák elvégzése) a célterületen minél nagyobb körben történő megismertetésére, ismertségének növelésére. Célközönség: Alsóörs 20km-es körzetében, kert és nyaralótulajdonosok, egyedülálló nők, akik Facebook oldalammal nincsenek jelenleg kapcsolatban. A hirdetés helyének kiválasztása: Facebook hírfolyam, esetleg keresési találatok amire gondoltam, esetleg Advantage+ elhelyezések beállítás, ebben tanácsot szeretnék kérni, hogy minél költséghatékonyabb legyen a hirdetés. Költségkeret: egy hónapra ck. 25-30 ezer forintra gondoltam, de jótanácsot itt is szívesen elfogadok. Érdemes lenne esetleg kattintás alapú? Formátum választás: A szórólapom fotóját( ezt csak jövőhét elején tudnám csak küldeni) gondoltam feltenni, rövid szöveges résszel. A segítséget előre is köszönöm. Tisztelettel: Nagy László

Google ads szakembert keresek

Egy fotós vállalkozást szeretnék népszerűsíteni a Google segítségével. Portréfotózás, esküvői fotózás, rendezvény fotózás.

Ügyfél keresés

Keresem új ügyfeleimet, akiknek kezelhetem social média platformjait és hirdetéseit. Fordulj hozzám ha szeretnéd növelni a bevételedet és szívesen használnád profin a különböző közösségi média platformokat

Google ads hirdetés

Meglévő hirdetési fiók auditja, illetve új kampány indítása, optimalizálás, havi kezelésre árajánlat.

Google hirdetés

Sziasztok! Szakembert keresek Google hirdetéseink, méréseink beállításához. (Vannak futó hirdetéseink, kampányaink, viszont eddig házon belül készültek, most pedig szeretnénk szakember segítségével átnézni és tökéletesre konfigurálni őket.) Első körben egyszeri setup-ra szeretnénk ajánlatokat kapni, nem szeretnénk havidíjas szerződést kötni. A webshopunk: www.nicetogiveyou.com

Instagram kezelése

Sziasztok! Újonnan induló ruházati vállalkozásom instagram oldalához keresek egy tehetséges, marketingben jártas kolleginát, aki posztokat gyártana helyettem, és a napi szintű insta-aktivitást generálná. Mivel kezdő vállalkozó vagyok nem tudok havi százezreket erre szánni sajnos, tehát ügynökségekkel nem tudok tárgyalni. Várom szuper, új kollégám jelentkezését! :)

Facebook hírdetés szakembert keresek

Rendezvényszervező és vendéglátó vállalkozásom számára hirdetés kezelőt keresek nagykoncertek hírsetésére és reklámozására Facebook és Instagram-on és kommunikációjának elvégzésére.

Facebook hírdetés szakembert keresek

Facebook hirdetések teljeskörű elvégzéséhez keresek szakembert.

Google ads költségbeállítás

A google ads fiókomban szeretném beállítani a legoptimálisabb fizetési adatokat. Jelenleg egy kattintás több, mint 400 Ft-omba kerül, ez sok nekem, ezért keresek egy hozzáértő embert.

Marketinges Munkatársat keresünk!

Marketinges munkatársat várunk csapatunkba. Nálunk kamatoztathatod tudásodat és kreativitásodat, rugalmas munkabeosztással. A Te feladatod lesz: • online marketing alkalmazása, kezelése (Google Ads) • megrendelők igényeinek írásos megfogalmazása • meglévő és új ügyfeleinkkel való hatékony/ magabíztos kommunikáció • megragadni a célpiac figyelmét • versenytárselemzés • marketing terv és stratégia készítése • hirdetési beállítások és kreatívok elkészítése/ szerkesztése • social média kezelése (Facebook, Instagram, TikTok) Mit kérünk tőled? • marketing feladatok széleskörű ellátása • precíz, igényes, önálló munkavégzés • alkalmazkodó képesség • rugalmas hozzáállás • számítógépes felhasználói ismeretek (excel, word, pdf, közösségi média) Előny, de nem feltétel: • marketing diploma • B kategóriás jogosítvány Amit mi adunk cserébe: • versenyképes fizetés • cafeteria • költségtérítés • célprémium Amennyiben az online marketing világában szeretnél elhelyezkedni, szereted ha mindennap lendületes és az ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz fényképes önéletrajzoddal egy rövid bemutatkozás kiséretében a *****@**-*********.** email címen.

Online marketing

Szia, borbély vendégkörömet szeretném kialakítani, körülbelül 80-100 új ügyfélre lenne szükségem, Budapest belvárosában dolgozom, jó lokációval, frekventált helyen, jó szolgáltatást nyújtok, mégis nehezen szerzek új vendégeket. A cél nyilván minél rövidebb idő alatt minél jobb eredmény, elérhető áron. Facebook, Instagram, TikTok oldallal rendelkezem, amit igyekszem folyamatosan kezelni és hirdetni, eddig kevés eredménnyel. Online foglaló rendszer is van a szalonhoz. Köszönöm mihamarabbi válaszod! Szabó Ádám

Online marketing

Szia, borbély vendégkörömet szeretném kialakítani, körülbelül 80-100 új ügyfélre lenne szükségem, Budapest belvárosában dolgozom, jó lokációval, frekventált helyen, jó szolgáltatást nyújtok, mégis nehezen szerzek új vendégeket. A cél nyilván minél rövidebb idő alatt minél jobb eredmény, elérhető áron. Facebook, Instagram, TikTok oldallal rendelkezem, amit igyekszem folyamatosan kezelni és hirdetni, eddig kevés eredménnyel. Online foglaló rendszer is van a szalonhoz. Köszönöm mihamarabbi válaszod! Szabó Ádám

Marketing kampány készítése, kezelése

Saját márkás fűthető ruházatokkal foglalkozó webáruház termékeinek hirdetéséhez keresek szakembert. Facebook, Google és Instagram, esetleges influenszerek bevonásával. Várom ajánlatukat és referenciájukat.

Regisztrálj és értesülj az új állásokról elsőként

Kapj naponta értesítést az új álláslehetőségekről

Regisztráld vállalkozásodat
  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér szóvivő állás esetén Kecskeméten?
Mennyi a munkadíj: szóvivő állás? A legtöbb szakember szóvivő állás esetén Kecskeméten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3000-5100 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 10%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: szóvivő állás?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06