Ajtó javítás Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Ajtó javítás Miskolc területén - válassz 88 szakembereink közül! Gyors és megbízható szolgáltatások, garantált elégedettség. Kattints és ismerd meg ajánlatainkat! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 ajtójavító most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

abel

abel

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ajtó javítás Miskolcon?

8400 - 15800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtójavítóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtójavítót!

Olcsó Akciós Fémcsíkos Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi áron? Még rendelhető. Olcsó, Akciós Üveges Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi...

 • Ajtó javítás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó barkácsbolt.

30% kedvezményt kap, amennyiben tőlünk rendeli a nyílászárók gyártását és beépítését is. Kerülje el a kellemetlenségeket! Kollégáink eltakarítják a keletkezett bontási hulladékot. 5 év garancia. Verhetetlen ár/érték. Beszerelés 1 hét alatt. Határidős munkavégzés.

 • Ajtó javítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Preiswert.

Faablakok javítása felújítása modern technológiákkal gyorsan. Faablakok és műanyag ablakok javítása garanciával. Faablakok felújítása nagy tapsztalattal.

 • Ajtó javítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás

REDŐNYÖK műanyag vagy hőszigetelt alumínium, kézi vagy motoros meghajtással. SZÚNYOGHÁLÓK, egyedi méretre gyártott Reluxak. REDŐNY JAVÍTÁS RÖVID HATÁRIDŐVEL!

 • Ajtó javítás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett voltam most is és 5 évvel ezelött is. Gyors kiszolgálás jó raktárkészlet. A távolság ellenére is megérte nálatok vásárolni.

Felmérés, értékesítés, beépítés, szemétszállítás és kész. Vásároljon Kömmerlinget és ne csak egy ablakot! Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Ajtó javítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Egy 4 km-re fekvő faluban lett volna szükségünk 5 redőnyre, két szúnyoghálós ajtóra, továbbá szúnyoghálóra néhány ablakra. E-mailben történt megkeresésemre indoklás nélkül közölték, hogy nem tudják vállalni. Nem hogy később, vagy valamikor, hanem egyáltalán nem. Mikor személyesen jártam ott, szó se volt arról, hogy nem tudnák vállalni, tehát számítottam rá. Jó lenne, ha nem néznék hülyének a vevőket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon az ajtó javítás átlagos ára 5800 - 10800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Miskolcon az ajtó javítás szolgáltatáshoz már 81 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Miskolcon?

Jelenleg 62 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: ajtó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas