Minőségi műanyag ajtó javítás Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj műanyag ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Miskolcban 81 szakember áll rendelkezésre műanyag ajtó javítására. Keressen minket, ha minőségi szolgáltatásra van szüksége! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 műanyag ajtójavító most online

Pal

Pal

Érdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a műanyag ajtó javítás Miskolcon?

7800 - 14700 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb műanyag ajtójavítóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező műanyag ajtójavítót!

Budapesten és környékén, ingyenes helyszíni felmérés. Hívjon most! Bármilyen régi műanyag vagy fa ablakot felújítunk.

 • Műanyag ajtó javítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves ès Szakszerű kiszolgàlàs !

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Műanyag ajtó javítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit több termékismeretre volna szükség.

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Ingyenes állapotfelmérés. Lefaragjuk gázszámláját. Időtálló megoldás. Bízzon a profizmusban.

 • Műanyag ajtó javítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható mesterek!

Műanyag és Fa ablakok, ajtók, bejárati ajtók széles választéka. Kérje online ajánlatunkat még MA! Típusok: Műanyag és fa ablakok, Beltéri és bejárati ajtók, Garázskapuk, párkányok.

 • Műanyag ajtó javítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Jól ment minden

Ne Várjon Órákig: Zárjavítás Profi Mesterektől Minden Nap 0-24h Garanciával. Tapasztalt Szakemberek - Kiváló Minőség - Gyors Munkavégzés. Kedvező árak.

 • Műanyag ajtó javítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj műanyag ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő műanyag ajtó javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag ajtó javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a műanyag ajtó javítás átlagára 7000 - 13200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Miskolcon a műanyag ajtó javítás szolgáltatáshoz már 82 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Miskolcon?

Jelenleg 63 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával kereshető meg: műanyag ajtó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő a műanyag ajtó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: ajtószerelő?

Ha a legjobb ajtószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A műanyag ajtó javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas