Panel bejárati ajtó felújítás Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj panel bejárati ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keress megbízható Panel bejárati ajtó felújítás szakembert Miskolc területén! 77 profi szolgáltatónk közül válaszhatsz. Kérj ingyenes árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 panel bejárati ajtófelújító most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Krisztian

Krisztian

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a panel bejárati ajtó felújítás Miskolcon?

11000 - 20700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb panel bejárati ajtófelújítóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező panel bejárati ajtófelújítót!

Budapesten és környékén, ingyenes helyszíni felmérés. Hívjon most! Bármilyen régi műanyag vagy fa ablakot felújítunk.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves ès Szakszerű kiszolgàlàs !

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit több termékismeretre volna szükség.

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Ingyenes állapotfelmérés. Lefaragjuk gázszámláját. Időtálló megoldás. Bízzon a profizmusban.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható mesterek!

Műanyag és Fa ablakok, ajtók, bejárati ajtók széles választéka. Kérje online ajánlatunkat még MA! Típusok: Műanyag és fa ablakok, Beltéri és bejárati ajtók, Garázskapuk, párkányok.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Jól ment minden

Ne Várjon Órákig: Zárjavítás Profi Mesterektől Minden Nap 0-24h Garanciával. Tapasztalt Szakemberek - Kiváló Minőség - Gyors Munkavégzés. Kedvező árak.

 • Panel bejárati ajtó felújítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj panel bejárati ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő panel bejárati ajtó felújítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel bejárati ajtó felújítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a panel bejárati ajtó felújítás átlagára 9600 - 18000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Miskolcon a panel bejárati ajtó felújítás szolgáltatáshoz már 72 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 55 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL BEJÁRATI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: panel bejárati ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy megbízható ajtószerelő a panel bejárati ajtó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: panel bejárati ajtó felújítás?

A panel bejárati ajtó felújítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas