Bejárati ajtó felújítás Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bejárati ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Frissítsd fel otthonodat Miskolcban! Válassz a 80 szakember közül, és rendeld meg bejárati ajtó felújításodat még ma. Kattints! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 bejárati ajtófelújító most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bejárati ajtó felújítás Miskolcon?

24700 - 46400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bejárati ajtófelújítóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bejárati ajtófelújítót!

Olcsó Akciós Fémcsíkos Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi áron? Még rendelhető. Olcsó, Akciós Üveges Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi...

 • Bejárati ajtó felújítás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó barkácsbolt.

30% kedvezményt kap, amennyiben tőlünk rendeli a nyílászárók gyártását és beépítését is. Kerülje el a kellemetlenségeket! Kollégáink eltakarítják a keletkezett bontási hulladékot. 5 év garancia. Verhetetlen ár/érték. Beszerelés 1 hét alatt. Határidős munkavégzés.

 • Bejárati ajtó felújítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Preiswert.

Faablakok javítása felújítása modern technológiákkal gyorsan. Faablakok és műanyag ablakok javítása garanciával. Faablakok felújítása nagy tapsztalattal.

 • Bejárati ajtó felújítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás

REDŐNYÖK műanyag vagy hőszigetelt alumínium, kézi vagy motoros meghajtással. SZÚNYOGHÁLÓK, egyedi méretre gyártott Reluxak. REDŐNY JAVÍTÁS RÖVID HATÁRIDŐVEL!

 • Bejárati ajtó felújítás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett voltam most is és 5 évvel ezelött is. Gyors kiszolgálás jó raktárkészlet. A távolság ellenére is megérte nálatok vásárolni.

Felmérés, értékesítés, beépítés, szemétszállítás és kész. Vásároljon Kömmerlinget és ne csak egy ablakot! Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Bejárati ajtó felújítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Egy 4 km-re fekvő faluban lett volna szükségünk 5 redőnyre, két szúnyoghálós ajtóra, továbbá szúnyoghálóra néhány ablakra. E-mailben történt megkeresésemre indoklás nélkül közölték, hogy nem tudják vállalni. Nem hogy később, vagy valamikor, hanem egyáltalán nem. Mikor személyesen jártam ott, szó se volt arról, hogy nem tudnák vállalni, tehát számítottam rá. Jó lenne, ha nem néznék hülyének a vevőket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bejárati ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő bejárati ajtó felújítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bejárati ajtó felújítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a bejárati ajtó felújítás átlagos díja 20900 - 39200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Miskolcon?

Most 56 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BEJÁRATI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: bejárati ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: bejárati ajtó felújítás?

A bejárati ajtó felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas