Bádogozás Miskolc területén!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 83 bádogos közül! Korrekt bádogozás árak: 3400-6300 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 bádogos most online

Richárd

Richárd

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bádogozás Miskolcon?

3400 - 6300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Bádogozás

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációs csapat! Korrekt, gyors, megbízható emberekkel.! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról.

 • Bádogozás

  9200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt Batáságos személyzet Gyors lerakodás.

Palatető, sík- és hullámpala, illetve régi cseréptető bontás nélküli, szakszerű felújítása. Felmérés, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, akár bontás nélkül 1998 óta!

 • Bádogozás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kaptam, kedves és hozzáértő a kiszolgálás

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami...

 • Bádogozás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ígéretet kaptam, de árajánlatot nem sajnos

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Szolgáltatások: Tetőfedés, Tető javítás és csere, Ereszcsatornázás, Bádogozás, Zsindelyezés, Palatető javítás, Ácsmunkák.

 • Bádogozás

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó és gyors kiszolgálás nagy választékban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos bádogozás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bádogozás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a bádogozás átlagos ára 2200 - 4200 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Miskolcon?

Most 59 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÁDOGOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bádogost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bádogost hívnod ha erre van szükséged: bádogozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bádogos segítségét?

Egy profi bádogos a bádogozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: bádogos?

Ha egy megfelelő bádogos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A bádogozás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas