Csatorna felrakás Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 87 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 500-900 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 bádogos most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Richárd

Richárd

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Miskolcon?

500 - 900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég.

 • Csatorna felrakás

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A lakás felujjitók boltja.

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Index anyagok. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák.

 • Csatorna felrakás

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat. Ingyenes felmérés. Országos kiszállás.

 • Csatorna felrakás

  9500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Építőanyagokat árusító cég

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is. Díjmentes állapotfelmérés. Gyorsan és Precízen. Kedvező munkadíjakkal.

 • Csatorna felrakás

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás.

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Tetők szigetelése. Lakóházak szigetelése. Csarnokok szigetelése. Az egész ország területén. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Csatorna felrakás

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A termék minősége kiváló. Az ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. A rendelésemtől számítva 1 héten belül kiszállították a termékeket. A sofőr is nagyon kedves volt, segített lepakolni a lemezeket. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a csatorna felrakás átlagos ára 800 - 1500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Miskolcon?

Ebben a pillanatban 65 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal kereshető meg: csatorna felrakás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bádogos?

A jó bádogos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bádogost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas