Beton erkély felújítás Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 101 generálkivitelező közül, 32200-60500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a beton erkély felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

15 generálkivitelező most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Krisztian

Krisztian

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a beton erkély felújítás Miskolcon?

32200 - 60500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Ingyenes Felmérés a Helyszínen, Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés. Lakásfelújítás Mosonmagyaróváron, Győr-Moson-Sopron megyében | Létrehozzuk Álmaid Otthonát. Korrekt Árak. Tervezhető Határidők. Sokéves Tapasztalat. Gyors Precíz Muka. Amiket vállalok: Szalagparketta lerakása; Kültéri glettelés; Lambéria festés. Teljes lakásfelújítás

 • Beton erkély felújítás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Preiswert.

Lakásfelújítás gyorsan, kedvező áron, új életet adunk otthonának. Kérje ajánlatunkat. Hidegburkolás, melegburkolás, csempézés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Létrehozzuk Álmaid Otthonát

 • Beton erkély felújítás

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Kazán bekötési munkát rendeltem tőle.Maximális tanácsadás!Pontos,precíz munkát végez.Nem utolsó sorban,a megbeszéltek szerint.Illetve a megadott ídőben.Nagyon elégedett vagyok!A fütésem tökéletes lett! Köszönöm Tamás!

Minőségi lakásfelújítást biztosítunk az Ön igényeire szabva. Látogasson el weboldalunkra és kérjen ajánlatot. Professzionális csapat. Gyors kivitelezés. Egyedi tervezés. Minden stílusban. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Zsalukő vakolás; Beton festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Beton erkély felújítás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kreatívak, igényes, speciális kivitelezés, egyedi elképzelések megoldása, rugalmasan.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke. 25-éve kezdtük! Ingyenes felmérés 1-2 nap alatt. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Mennyezet glettelés; Panellakás erkély felújítás. Nálunk mindent megtalálsz

 • Beton erkély felújítás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész csapat, remek és gyors kommunikáció

Festés, gipszkartonozás, burkolás. Minden részfeladatra rendelkezünk szakemberekkel. Ha például burkolás előtt vízvezetékeket, radiátorokat kell áthelyezni mi megszervezzük. Szerződéses munkavégzés. Miskolci vállalkozás. Ingyenes felmérés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Padlószőnyeg lerakása betonra; Fal festés; Erkély felújítás. Elérhető áron

 • Beton erkély felújítás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors pontos kiszolgálás

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Minőségi munka. Szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Lakását még most újítassa fel

 • Beton erkély felújítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A cég marketingje kiemelkedően jó, a teljesítés és a minőség azonban kritikán aluli. Ha még nem dolgozott velük, ne dőljön be a marketing szövegnek és képeknek, mert a valóság csalódás lesz. Egyetlen kritérium alapján adnék ötöst a cégnek és a vezetőjének: ígérgetésből. Abból jeles. Kiegészítés: Rendeltem tőlük, dolgoztam velük, hiába állítják, hogy nem. A FB oldalukra feltett képek java része Pinterestről mentett, szép-szép, csak éppen azokat nem ők csinálták. Elég csak végignézni az értékelők neveit, hogy kiderüljön, a dolgozók és a rokonok is szorgalmasan nyomkodják az 5 csillagot, gondolom enélkül siralmas lenne az értékelés.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező beton erkély felújítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton erkély felújítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a beton erkély felújítás átlagára 12700 - 23900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Miskolcon a beton erkély felújítás szolgáltatáshoz már 72 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok generálkivitelezőt Miskolcon?

Jelenleg 55 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETON ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható generálkivitelezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: beton erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi generálkivitelező segítségét?

Egy profi generálkivitelező a beton erkély felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: beton erkély felújítás?

A beton erkély felújítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy generálkivitelezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas