Burkolás Miskolc területén!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Miskolc burkolása? Válassza 84 elérhető szakembereinket! Gyors, megbízható és megfizethető árak. Látogasson el oldalunkra még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 burkoló most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Balazs

Balazs

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás Miskolcon?

6300 - 11900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb burkolók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Mihály L.
Mihály L. 4481 Nyíregyháza Online

Acél és Alumínium kerítések időtálló színválasztékban, 10 év garanciával. Magyar termék. Új kerítést szeretnél, mert eleged van , hogy fakerítésed pár évente újra kell csiszolnod? 10 év teljeskörű garancia. Egyszerű, gyors építés. 100 %-ban magyar termék.

 • Burkolás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Amit kerestem itt megtaláltam,értem dolgoztak

Béla B.
Béla B. 4246 Nyíregyháza Online

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény.

 • Burkolás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt cég. Aki kerítést épít, mindent megtalál hozzá. Mi is innen szereztük be az új kerítésünket és a nagykapunkat. Valamint a parkolóba az oszlopainkat is.

József B.
József B. 4400 Nyíregyháza Online

Rendeljen most kis- és nagykaput biztonsági tárral és zárbetéttel felszerelve! Drótfonatos kapuk. Kerítéspaneles kapuk. Mezőgazdasági kapuk. Korrekt árak. Országos szállítás. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés, Expressz Szállítás, Árgarancia.

 • Burkolás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jobb, ha megcsinálod magadnak...

Ajándék Wifi Kaunyitóval.Úszókapu, Tolókapu automatizálása, Távirányítók feltanítása. Infrasorompó javítás, Mobiltelefonos kapunyitás Garanciával.

 • Burkolás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzáállás , valamint a segítő készség kiváló. Csak ajánlani merem a céget. Nagyon meg voltunk elégedve.

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Svéd minőség. Díjmentes kapufelmérés. Áremelkedés előtti akciók. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Burkolás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Egy embernek kellet végezni azt a munkát amit 3 nak kellet volna

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a burkolás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Miskolcon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ezermestert Miskolcon?

Jelenleg 68 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester a következő munkával kereshető meg: burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy ezermester segítségét?

Egy profi ezermester a burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas