Teljes körű térkövezés Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 82 burkoló közül! Korrekt térkövezés árak: 1200-2300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 burkoló most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a térkövezés Miskolcon?

1200 - 2300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Gyula M.
Gyula M. 4432 Nyíregyháza Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Térkövezés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt ügyintézés,jó kivitelezés.Ismét őket keresném ha kerítés kellene.

Miklós R.
Miklós R. 4432 Nyíregyháza Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Térkövezés

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt áron korrekt munka.

A gabion kerítés gyönyörűen illeszkedik a tájba környezettudatos sokoldalú felhasználással. Nem csak kerítésnek! Ágyásszegély, támfal, gabionbútor? Csak a képzelet szab határt. 20 év tapasztalat. Német minőség. Típusok: Fa kerítések, Fém táblás kerítések.

 • Térkövezés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A WPC market csapatának nagy köszönettel tartozóm az általuk elkészített WPC terasz elkészítésért. Számos céget néztem meg mielőtt őket választottam. Profi szakemberek magas szintű kivitelezéssel. Árban teljes mértékben megfizethetőek az általuk kínált WPC termékek. A jövőre nézve gondolkozom azon,hogy a kerítésünket is velük fogjuk elkészíttetni WPC elemekből.

Garázskapu nyitó szerelés, új garázskapu nyitó telepítése Budapesten és vonzáskörzetében. Elektromos garázskapu nyitók beépítése, kapunyitók szerelése, évtizedes tapasztalattal.

 • Térkövezés

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves hozzáértő kiszolgálás. Árban is a legjobb. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi...

 • Térkövezés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Minden a megbeszéltek szerint történt. Szuper kerítést készítettek. Csak ajánlani tudom. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok