Teljes körű térkövezés Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza Miskolc területkövezés szolgáltatásunkat! 87 szakember áll rendelkezésre, hogy tökéletes eredményt érjünk el. Hívjon most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

13 térkövező most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a térkövezés Miskolcon?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Garázskapu nyitó szerelés, új garázskapu nyitó telepítése Budapesten és vonzáskörzetében. Elektromos garázskapu nyitók beépítése, kapunyitók szerelése, évtizedes tapasztalattal.

 • Térkövezés

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves hozzáértő kiszolgálás. Árban is a legjobb. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi...

 • Térkövezés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Minden a megbeszéltek szerint történt. Szuper kerítést készítettek. Csak ajánlani tudom. :)

Gyula M.
Gyula M. 4432 Nyíregyháza Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Térkövezés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt ügyintézés,jó kivitelezés.Ismét őket keresném ha kerítés kellene.

Miklós R.
Miklós R. 4432 Nyíregyháza Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Térkövezés

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt áron korrekt munka.

A gabion kerítés gyönyörűen illeszkedik a tájba környezettudatos sokoldalú felhasználással. Nem csak kerítésnek! Ágyásszegély, támfal, gabionbútor? Csak a képzelet szab határt. 20 év tapasztalat. Német minőség. Típusok: Fa kerítések, Fém táblás kerítések.

 • Térkövezés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A WPC market csapatának nagy köszönettel tartozóm az általuk elkészített WPC terasz elkészítésért. Számos céget néztem meg mielőtt őket választottam. Profi szakemberek magas szintű kivitelezéssel. Árban teljes mértékben megfizethetőek az általuk kínált WPC termékek. A jövőre nézve gondolkozom azon,hogy a kerítésünket is velük fogjuk elkészíttetni WPC elemekből.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a térkövezés átlagos díja 1200 - 2300 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Miskolcon?

Ebben a pillanatban 64 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: térkövezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a térkövezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: térkövezés?

A térkövezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas