Kerítés lábazat burkolás Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 83 burkoló közül! Korrekt kerítés lábazat burkolás árak — 1900-3600 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 burkoló most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

A környéken vagyok.

akos

akos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Miskolcon?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló minőség. Kedves személyzet.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

,,....legjobb a szakmában.....,,

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Kerítés lábazat burkolás

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az alapos és profeszionális munkáiknak hála, sokszor nagyon be vannak táblázva - ha több hónapot is, de megéri kivárni őket."

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • Kerítés lábazat burkolás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációsan széles választék! Segítőkész kiszolgálás. Sajnos drágábbak, mint a többi hasonló cég. Viszont előnye, hogy nagy a raktárkészlete.

Regina P
2 éve

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Elsőként a kertünk térkövezésével bíztuk meg a Térkőgyár csapatát, de azóta már több munkát rendeltünk meg Tőlük, hiszen ha a kertünket, a házunkat szeretnénk tovább csinosítani, nálunk más már szóba sem kerülhetne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat burkolás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a kerítés lábazat burkolás átlagos díja 1400 - 2700 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Miskolcon a kerítés lábazat burkolás szolgáltatáshoz már 75 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Miskolcon?

Most 58 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: kerítés lábazat burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: burkoló?

Ha profi burkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kerítés lábazat burkolás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas