Tappancsos burkolás Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 75 burkoló közül! Korrekt tappancsos burkolás árak: 7400-14000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 burkoló most online

Attila

Attila

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Miskolcon?

7400 - 14000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Tappancsos burkolás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors pontos megbízható

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Térkövezés. Mart aszfaltozás. Útépítés. Aszfaltozás. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Tappancsos burkolás

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Készséges barátságos és segítőkész szakemberek.

Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is! Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás.

 • Tappancsos burkolás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmasak, szép munka, jó szakemberek, ha mondják jönnek, akkor jönnek is.

Tervezéstől a kivitelezésig, önhordó vasszerkezetes, betonburkolás! Galériában több referenciaképet is megtekinthet! Egyedi falépcső készítés. Tetőtér beépítése. Önhordó lépcsők. Szolgáltatások: Helyszíni felmérés, Tervezés, Gyártás.

 • Tappancsos burkolás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kicsi a bemutatóterem, de segítőkészek voltak.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Tappancsos burkolás

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos , megbízható.Ár -érték arányban kiváló!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a tappancsos burkolás átlagos ára 7100 - 13400 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Miskolcon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Miskolcon?

Ebben a pillanatban 60 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: tappancsos burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas