Csaptelep beszerelése Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep beszerelése könnyedén: bérelj fel a legjobb szakembereket Miskolcon a Qjob-on keresztül! Válassz 106 vízvezeték szerelő közül, árak 4400-8300 Ft/db között változnak az igényeidtől függően. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Nem tudod, hogyan állj neki a szakemberkeresésnek? Semmi gond, oszd meg velünk a feladatot, és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. A Qjob-on keresztül minden egyszerű és gyors, és mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, próbáld ki most!

16 szakember, aki telepíti a csaptelepet most online

János

János

erdekel.

Lénárd

Lénárd

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a csaptelepet Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal. Hívjon, ha eldugult. Éjjel-Nappal.

  • Csaptelep beszerelése

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék, bunkó népség, a munkát pedig nem sikerült végigcsinálni, be kellett külön menni a vízművekhez. A férfinak cigiszaga volt.

Dániel
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Csaptelep beszerelése

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Csaptelep beszerelése

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert a csaptelep telepítéséhez és percek alatt kapjon ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN van, és kötelezettségmentes! Kattintson ide!

Egy szakember, aki telepíti a csaptelepet, csaptelep beszerelése közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelepen nem működik a hideg vagy meleg víz?

Ha a csaptelepen nem működik a hideg vagy meleg víz, akkor valószínűleg azért van, mert a patronok és a szelepek elhasználódtak. Ez esetben javaslom, hogy cseréljék ki a patront és a szelepet, amelyek általában 800-2000 Ft-ba kerülnek. Ha azonban nem vagy biztos a probléma okában, a legjobb, ha hívja a szakembert.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelepen csak forró víz jön ki?

Ha a csaptelepen csak forró víz jön ki, akkor valószínűleg elromlott a hideg víz bevezető szelepfúvóka vagy a hideg víz tömítése. Ebben az esetben javasolt szakember segítségét kérni. Egy átlagos javítás költsége körülbelül 10 000-20 000 forint lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep nem zár be teljesen?

Ha a csaptelep nem zár be teljesen, akkor javasolt ellenőrizni a tömítéseket és a kartusokat, és ha szükséges, cserélni azokat. Ajánlott minőségi tömítéseket és kartusokat használni, például az Ideal Standard Ceraplus kartus ára kb. 21 000 forint. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelepen nagyon magas a víznyomás?

Ha a csaptelepen magas a víznyomás, akkor javasoljuk, hogy telepítsen egy nyomáscsökkentőt, amely csökkenteni fogja a víznyomást a kívánt szintre. Az árak függenek a termék típusától és minőségétől, általában 8000-12000 Ft-ba kerülnek. Érdemes megbízható márkát választani, hogy biztosan megfelelően működjön és hosszú élettartamú legyen.

Olvas