Csaptelep szerelés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Qjob - Csaptelep szerelés Miskolc környékén Szeretnél megbízható és tapasztalt szakembert találni csaptelep szereléshez Miskolc környékén? Ne keress tovább, Qjob segít neked! Válassz 103 vízszerelő közül, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak 4700-8900 Ft/db áron. Az árak a munka típusától és a csaptelep típusától függenek. Miután elmondtad, milyen feladatot kell megoldani, az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz. Minden minőségi szolgáltatásunk ingyenes, így garantáltan megtalálod a legjobb szakembert a csaptelep szereléshez Miskolc környékén. Ne habozz, próbáld ki most!

15 vízvezeték-szerelő most online

József

József

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Miskolcon!

Éjjel nappal. Profi szakemberek. Tiszta munka végzés non stop. A munkánkra garanciát vállalunk.

  • Csaptelep szerelés

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Hívtak mielőtt odaértek. Az előre megbeszélt időpontban jött a szaki. Elmondták mi a teendő. El tudtam őket érni telefonon! Hálás vagyok!

Zsolt
egy éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Csaptelep szerelés

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
2 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is fix árakkal.

  • Csaptelep szerelés

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nem jött el felmérni a munkát. Pedig telefonon megbeszéltük. Én azt is megértem ha nem ért rá de azt viszont jelezni kellett volna. Már a telefonba is elég flegma volt.

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, csaptelep szerelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok